Takaisin
 11.2.2022
uutiskuva

Ikääntyneenä asumista pohditaan taas kyläkierroksilla

Viime syksynä aloitetut Sodankylän kunnan, Yhdessä ikääntyen, hyvinvointia edistävä asuminen -hankkeen, Vanhustyön keskusliiton korjausneuvonnan ja Sompio-lehden kyläkierrokset jatkuvat. Tapaamisissa kuullaan kylien asukkaiden toiveita ja tarpeita tulevaisuuden asumisesta.

Seuraava kylätapaaminen järjestetään Jeesiössä, keskiviikkona 23.2.2022 klo 17-19. Paikkana on vanha koulu, osoitteessa Koskenniskantie 58, Jeesiö. 

Maaliskuussa vieraillaan Rajalassa ja myöhemmin keväällä Luostolla. Tiedote päivittyy, kun tilaisuuksien yksityiskohdat selviävät.

Tilaisuuksissa kuullaan kylien asukkaiden toiveita ja tarpeita tulevaisuuden asumisesta. Mahdollisuus on myös tavata Sodankylän kunnanjohtaja Petri Härkönen.

Lisäksi paikalla on Vanhustyön keskusliiton korjausneuvoja Ari Viippola, joka kertoo ikääntyvien mahdollisuuksista saada ilmaista neuvontaa asuntojensa korjaamiseen.

Yhdessä ikääntyen, hyvinvointia edistävä asuminen Sodankylässä -hanke on saanut ympäristöministeriöltä 78 943 euron avustuksen. Hanke käynnistynyt elokuussa 2021 ja se kestää marraskuuhun 2022 saakka. Lisätietoja hankkeesta aiemmassa tiedotteessa: Sodankylän kunnalle myönnetty hankerahoitusta ikäihmisten hyvinvointia tukevan asumisen edistämiseksi (3.6.2021)


Päivitetty: 7.11.2018 22:05