Takaisin
 25.1.2022

Avoin työpaikka: Lähihoitajan eri pituisia sijaisuuksia

Ikäihmisten palveluiden kotihoidossa on haettavana 8.2.2022 klo 12.00 mennessä 


LÄHIHOITAJAN eri pituisia sijaisuuksia kevään, kesän ja syksyn ajaksi


Hakuaikaa on jatkettu, aikaisemmin hakeneet huomioidaan.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on mielenkiintoista, monipuolista, itsenäistä, vaihtelevaa ja vastuullista hoitotyötä kannustavassa työyhteisössä. Lähihoitajat toimivat työryhmän jäseninä noudattaen asiakkaan hoito-, palvelu- ja kuntoutussuunnitelmaa. Arvostamme asiakaslähtöistä, asiakkaan toimintakykyä edistävää työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Oletko sinä etsimämme henkilö iloiseen, positiiviseen ja kehittyvään työyhteisöön? 

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan tutkinto. Työtehtävässä noudatetaan jaksotyöaikaa, työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä. Työaika on 100 %, mutta mahdollisuus myös osa-aikaiseen sijaisuuteen.

Sijaisuudet alkavat mahdollisimman pian tai erillisen sopimuksen mukaan. Huomioimme haussa myös opiskelijat.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen! 
Käy vilkaisemassa millainen työpaikka meillä on tarjolla: https://www.youtube.com/watch?v=31F11WMgpI4 

Kaikki kunnan toimet ovat yhteisiä ja henkilöstöltä edellytetään joustavuutta siirtyä työ- ja tulosyksiköstä toiseen. Työhön liittyy opetusvelvollisuus ja valittavalla tulee olla ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät SOTE sopimuksen mukaan.

Tehtävässä edellytetään Tartuntalain 48 § mukaista rokotussuojaa. 

Sodankylän kunta on savuton, päihteetön ja hajusteeton työpaikka.

Lisätietoja antavat vs. kotihoidon osastonhoitaja Anne Pystynen 040 522 3009 ja vs. apulaisosastonhoitaja Saara Autio 040 1739466.

Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain 406972. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.


Päivitetty: 7.11.2018 22:05