Takaisin
 23.12.2021

Avoin työpaikka: Suunnitteluinsinööri

toita_tarjolla_sodankyla.1600x0 (1).png

 

Sodankylän kunnan tekniset palvelut hakee suunnitteluinsinööriä toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

 

Suunnitteluinsinöörin tehtäviin kuuluu muun muassa kunnan mittaustehtävät ja työnjohtaminen, yhdyskuntatekniikan suunnitelmien laatiminen ja ylläpitoa avustavat työt, maankäytön suunnittelua, erilaisten reittien suunnittelu ja ylläpito sekä muut avustavat työt. Suunnitteluohjelmana kunnalla käytössä YTCAD.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on maanmittaustekniikan alan korkeakoulututkinto (insinööri AMK) tai muu alan soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi työtehtävän hoitaminen edellyttää ajo-oikeutta (B-luokka).

Arvostamme kehittämismyönteistä otetta, kykyä työskennellä itsenäisesti, hyviä vuorovaikutus-, asiakaspalvelu- ja neuvottelutaitoja sekä kokemusta esimiestehtävistä. Lisäksi arvostamme kokemusta kunnallisista- ja maanrakennusmittaustehtävistä ja/tai yhdyskuntatekniikan ja reittien suunnittelusta sekä katsomme eduksi kunnallishallinnon tuntemuksen.

Toistaiseksi voimassa olevan virkasuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (TS). Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virka on tarkoitus täyttää mahdollisimman pian.

Hakemukset tulee toimittaa 31.1.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain 404542. Hakemuksiin tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Lisätietoja antaa tekninen johtaja Matias Yliriesto, puh. 040 774 2828, matias.yliriesto@sodankyla.fi

Lue alkuperäinen uutinen tästä:

Suunnitteluinsinöörin virka - Sodankylän kunta - Kuntarekry

 

 

 

Päivitetty: 7.11.2018 22:05