Takaisin
 30.11.2021

Avoin työpaikka: Lähihoitaja Nutukkaaseen

Sodankylän kunnan ikäihmisten palveluissa on haettavana 13.12.2021 klo 12.00 mennessä KOLME (3) LÄHIHOITAJAN toimea.


Hakuaikaa on jatkettu, aikaisemmin hakeneet huomioidaan.

Toimet ovat vakituisia, ensisijaisena sijoituspaikkana on Nutukas. Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on lähihoitajan tutkinto.

Nutukas (32 asukasta) on tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa on ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta. Nutukas ovat tarkoitettu keskivaikeaa tai vaikeaa muistisairautta sairastaville ikäihmisille, jotka tarvitsevat paljon fyysistä ympärivuorokautista perushoitoa ja hoivaa. Pyrimme toteuttamaan aktivoivaa ja kuntouttavaa työotetta. Jokaiselle asukkaalle valitaan omahoitaja ja varahoitaja.

Arvostamme työkokemusta vanhustyöstä ja muistisairaiden hoidosta. Odotamme oman työn kehittämishalukkuutta, vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, kykyä toimia itsenäisesti sekä asiakaslähtöistä toimintakykyä ylläpitävää työotetta. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja ammattitaitoisen, osaavan ja mukavan henkilökunnan tuen. Meille yhdessä tekeminen on tärkeintä. Meillä on käytössä Pegasos -sairauskertomusjärjestelmä.

Valittavalta henkilöltä edellytetään joustavuutta siirtyä työ- ja tulosyksiköstä toiseen. Työhön liittyy opetusvelvollisuus. Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät Sote- sopimuksen mukaan. Ennen toimen vastaanottamista tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ja lain (759/2004) mukainen todistus. Toimessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tehtävässä edellytetään Tartuntalain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Sodankylän kunta on savuton, hajusteeton ja päihteetön työpaikka.

Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain 394897. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.


Lue alkuperäinen uutinen tästä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/lahihoitaja-nutukkaaseen-394897/
Päivitetty: 7.11.2018 22:05

 Ajankohtaista