Takaisin
 3.12.2021

Avoin työpaikka: Rakennustarkastaja

toita_tarjolla_sodankyla.1600x0 (1).png

Sodankylän kunnan tekniset palvelut hakee rakennustarkastajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen

Rakennustarkastajan viran hakuaikaa jatketaan ajalle 3.12.2021 – 3.1.2022 saakka. Aiemmin tulleet hakemukset otetaan huomioon virkaa täyttäessä. Rakennustarkastajan tehtäviin sisältyy rakennusvalvonnan viranomaistehtävät, lupakäsittelyt, katselmukset, rakentamisen ohjaus, neuvonta ja valvonta ja rakennusvalvonnan kehittämistyö sekä toimii rakennusvalvonnan vastuualuepäällikkönä. Sodankylän kunnan rakennusvalvonnassa on käytössä sähköinen lupajärjestelmä (lupapiste.fi) sekä sähköiset arkistot.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto sekä riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suorittamiseen liittyvistä tehtävistä. Lisäksi työtehtävän hoitaminen edellyttää ajo-oikeutta (B-luokka).

Arvostamme kehittämismyönteistä otetta, kykyä työskennellä itsenäisesti, päätöksentekokykyä, hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelu- ja neuvottelutaitoja sekä kokemusta esimiestehtävistä. Lisäksi arvostamme kokemusta rakennusvalvonnan tehtävistä sekä kunnallishallinnon tuntemusta.

Virkasuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (TS). Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virka on tarkoitus täyttää mahdollisimman pian.

Hakemukset tulee toimittaa 3.1.2022 klo 14.00 mennessä Kuntarekry.fi –palvelun kautta. Hakemuksiin tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Lisätietoja antaa tekninen johtaja Matias Yliriesto puh. 040 7742828,  matias.yliriesto@sodankyla.fi

Lue alkuperäinen uutinen tästä:

Rakennustarkastajan virka - Sodankylän kunta - Kuntarekry


Päivitetty: 7.11.2018 22:05

 Ajankohtaista