Takaisin
 20.9.2021

Sodankylän kunta kilpailuttaa kuljetukset ja kutsuu liikennöitsijät markkinavuoropuhelutilaisuuteen

​Sodankylän kunta valmistelee koulukuljetusten, paikallisliikenteen sekä asiointi- ja palveluliikenteen kilpailutusta. Uusi sopimuskausi alkaa 1.8.2022.

Sodankylän kunta kutsuu kilpailutuksesta kiinnostuneet yrittäjät markkinavuoropuhelutilaisuuteen, joka järjestetään Sodankylän kunnanviraston valtuustosalissa maanantaina 11.10.2021 klo 18.00 alkaen. Tilaisuudessa annetaan tietoa kilpailutuksen etenemisestä ja toteuttamistavasta sekä kerätään ajatuksia ja kokemuksia nykyisistä sopimuksista. 

Kunnasta toivotaan, että liikennöitsijät kertovat ajatuksiaan kilpailutukseen ja sopimukseen liittyen. Kilpailutuksen kulkuun ja sisältöön liittyvät kysymyksiä ja kommentteja voi lähettää jo etukäteen 4.10.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@sodankyla.fi. Liikennöitsijöiltä toivotaan ajatuksia muun muassa sopimuksen voimassaoloajasta, reittien kustannustehokkuudesta ja muista kilpailutuksessa ja sopimuksessa huomioitavista asioista.

Kuljetusten kilpailuttaminen toteutetaan hankintalain mukaisesti avoimena kilpailutuksena. Tarjouspyynnöt julkaistaan Cloudia-järjestelmässä lokakuun lopulla.


Päivitetty: 7.11.2018 22:05