Takaisin
 6.7.2021

Avoin työpaikka: Toimintaterapeutin sijaisuus

Sodankylän Hyvinvointikeskus Sopukassa on haettavana 30.7.2021 klo 12.00 mennessä TOIMINTATERAPEUTIN sijaisuus ajalle 1.9.2021 - 28.2.2022

sijoituspaikkana kuntoutuspalvelut.


Haemme toimintaterapeuttia monipuoliseen ja itsenäiseen tehtävään. Asiakkaana on kaikenikäisiä kuntoutujia lapsista vanhuksiin, mutta työn painotus on lasten toimintaterapia arvioinnissa, terapiassa ja aikuisten apuvälinearvioinneissa. Arvostamme vahvoja vuorovaikutus-, organisointi- ja tiimityötaitoja sekä ratkaisukeskeistä ja aktiivista otetta työhön monialaisessa työympäristössä.

Kelpoisuus vaatimuksena on toimintaterapian koulutusohjelmassa suoritettu sosiaali - ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) edellyttämä pätevyys.

Terveyskeskuksessa on käytössä Pegasos-potilastietojärjestelmä ja apuvälinepalveluiden hallintajärjestelmä Effector.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Sijaisuutta täytettäessä käytetään koeaikaa.

Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Hakemukset voi lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain 374498 tai sähköpostilla yhteystiedoissa oleville henkilöille. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Sodankylä on rohkea, yhteisöllinen ja utelias Lapin tähtikunta, joka sijaitsee ihanteellisesti keskeisellä paikalla, lyhyiden välimatkojen päässä kaikista Lapin kohteista. Sodankylän Hyvinvointikeskus Sopukka avattiin tammikuussa 2020 ja se kokoaa yhteen miltei kaikki Sodankylän sosiaali- ja terveydenhuoltopalvelut. Tilat ja välineet toimintaterapiaan Sopukassa ovat erittäin hyvät ja ajanmukaiset.

Yhteystiedot
Lisätietoja antaa:
johtava hoitaja Eija Kivekäs, eija.kivekas@sodankyla.fi
vs. vastaava fysioterapeutti Erja Peltonen, erja.peltonen@sodankyla.fi

HAKUAIKA: 6.7-30.7.2021
TYÖ ALKAA: 1.9.2021
PALKKAUS: KVTES
PALVELUSSUHTEEN TYYPPI: määräaikainen


Lue alkuperäinen uutinen tästä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/toimintaterapeutin-sijaisuus-374498-1/
Päivitetty: 7.11.2018 22:05