Takaisin
 1.7.2021

Sodankylän koronarokotejonoon ilmoittautuneita kehotetaan vastaamaan puhelimeen

Tiedote 1.7.2021

Sodankylän koronarokotejonoihin ilmoittautuneiden kannattaa vastata nyt puhelimeen, vaikka soittajan puhelinnumeroa ei tunnistaisikaan. Rokoteaikoja jaetaan parhaillaan soittamalla jonossa oleville henkilöille ja ajan voi saada jo huomiselle tai ensi viikolle. Soittoja tehdessä on havaittu, että puheluihin ei välttämättä vastata, eikä tällöin rokoteaikojakaan voida jakaa. 

Kunnasta muistutetaan nyt, että kaikkien rokotejonoon ilmoittautuneiden tulisi vastata puhelimeen, jotta rokoteajat saadaan jaettua. 

Rokoteaikoja tarjotaan 040-alkuisista numeroista. 

Kaikki 16 vuotta täyttäneet ja tätä vanhemmat voivat varata ajan koronarokotukseen

Sodankylässä kaikki 16 vuotta täyttäneet ja tätä vanhemmat voivat nyt varata ajan koronarokotukseen. Ajanvaraus tehdään soittamalla Hyvinvointikeskus Sopukan ajanvarausnumeroon (020 692 884, arkisin klo 8-14). 

Mikäli ajanvarausnumero on varattu, ohjeistetaan asiakasta jättämään takaisinsoittopyyntö. Takaisinsoittopyyntöä jättäessä on tärkeää, että asiakas valitsee asioinnin syyksi koronarokotuksen (valitse numero 4); tällöin asiakkaalle soitetaan takaisin 2 vuorokauden sisällä ja hänelle annetaan rokotusaika tai sijoitetaan rokotusjonoon.

Päivitetty: 7.11.2018 22:05