Takaisin
 30.3.2021

Työpajatoiminta jatkuu 15.4.2021 alkaen Sodankylän kunnan järjestämänä

Nuorille, pitkäaikaistyöttömille ja vammaisille suunnatut työ- ja yksilövalmennuksen palvelut sekä päivätoiminta jatkuvat Sodankylän kunnan järjestämänä 15.4.2021 alkaen. 

Toiminta sijoittuu kunnan organisaatiossa pääosin sivistyspalveluiden alaisuuteen, osaksi nuorisopalveluita; yksilövalmentaja työskentelee sosiaalipalveluiden alaisuudessa.  Toiminnan painopiste on nuorissa.  

Toimintojen siirtyminen kunnan omaksi toiminnaksi on osa talouden tasapainottamisen kokonaisuutta; uudistuksella tavoitellaan kustannussäästöjä mm. byrokratian vähenemisen ja yhteistyön tiivistämisen myötä. 

Serri-toiminta jatkuu, työpajoilla tutut valmentajat 
Serri-, media- taitopajat jatkavat toimintaansa samoissa tiloissa, joissa Seita-säätiö aikaisemmin toimi. Kuntalaiset voivat edelleen toimittaa sähkö- ja elektroniikkaromua tuttuun tapaan Serrille aukioloaikojen puitteissa (Poikkijoentie 6).  Aukioloajoista tiedotetaan erikseen.

Työpajoilla jatkavat tutut, Seitasäätiöltä kunnan palvelukseen siirtyneet valmentajat - kaksi työvalmentajaa ja yksilövalmentaja. Ryhmätoimintojen järjestämiseen lisätyövoimaa saadaan sosiaalipalveluista ja yhteistyötä tehdään myös työllisyydenhoidon kuntakokeilun kanssa. Lähitulevaisuudessa työpajalla tulee toimimaan myös palkkatuella työllistettyjä henkilöitä. 

Työpajatoimintaan osallistuviin asiakkaisiin on oltu yhteydessä ja heille on kerrottu pajatoiminnan alkamisesta. 

Päivitetty: 7.11.2018 22:05