Takaisin
 7.1.2021

Avoin työpaikka: Projektipäällikkö / Elinvoimaa ja älykästä toimintaa Itä- ja Pohjois-Lappiin -hanke

​Elinvoimaa ja älykästä toimintaa Itä- ja Pohjois-Lappiin (EIP) -hankkeessa tunnistetaan ja valitaan älykkään erikoistumisen kärkiteemat ja työstetään niitä konkreettisiksi toimenpiteiksi laajapohjaisessa yhteistyössä. Kärkiteemojen vahvistamiseksi rakennetaan kansallisia ja kansainvälisiä verkostoja. Hanke on saanut rahoituksen Lapin liiton EAKR-ohjelmasta ja sitä hallinnoi Pohjois-Lapin alueyhteistyön kuntayhtymä.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja sujuvaa englannin kielitaitoa sekä vahvaa verkostoitumiskykyä, oma-aloitteellisuutta ja fasilitointitaitoja. Eduksi katsomme kokemuksen kansainvälisestä hanketoiminnasta, TKI-toiminnan rahoitusinstrumenteista sekä elinkeinoelämän ja tutkimustoiminnan tuntemuksesta. Me puolestamme tarjoamme sinulle vapauden valita toimipaikkasi jostakin Itä- ja Pohjois-Lapin kahdeksasta ainutlaatuisesta kunnasta, substanssiosaajien joukon työsi tueksi sekä tukevan ja inspiroivan työilmapiirin.

Projektipäällikön työsuhde kestää 30.4.2023 saakka ja siinä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Työ edellyttää matkustusvalmiutta ja ajokorttia.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan 20.1.2021 klo 16 mennessä Kuntarekry.fi -palvelussa (työavain 325928).

Hakuaikaa on jatkettu, aikaisemmat hakemukset otetaan huomioon.


Lue alkuperäinen uutinen tästä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/projektipaallikko-elinvoimaa-ja-alykasta-toimintaa-ita-ja-pohjois-lappiin-hanke-325928/
Päivitetty: 7.11.2018 22:05