Tapahtuman tiedot

Takaisin
 19.1.2022 17:00Etätilaisuus verkossa Teams-sovelluksessa
Muut tapahtumat

Keskustelutilaisuus Kylälaakson alueen kehittämisestä

Sodankylän kunta järjestää keskustelutilaisuuden Kylälaakson alueen kehittämisestä keskiviikkona 19.1.2022 klo 17-18.30. Tilaisuus järjestetään etänä verkossa Teams-sovelluksella.

Liity tilaisuuteen seuraavan linkin kautta: https://bit.ly/3trVqAb
Linkki löytyy myös alempaa kohdasta "Lue lisää tapahtumasta tästä".

Sodankylän kunta on aloittanut Kylälaakson maankäytön suunnitelman laatimisen, jossa tullaan huomioimaan ikääntyneiden tarpeet. Tavoitteena on luoda selkeä visio ikä- ja muistiystävällisestä elinympäristöstä, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Sodankylän kuntakeskuksessa.

Kylälaakson kehittämisestä on avattu myös kysely, johon voi vastata 24.1.2022 asti joko sähköisesti tai paperilomakkeella. Paperilomake ja palautuslaatikko löytyy Sodankylän kirjastosta. Sähköiseen kyselyyn pääset tästä linkistä (kopioi osoite osoiteriville): https://q.surveypal.com/Kysely-Kylalaakson-kehittamisesta/0

Kylälaakson maankäytön suunnitelma on osa Sodankylän kunnan ja Ympäristöministeriön rahoittamaa "Yhdessä ikääntyen, hyvinvointia edistävä asuminen Sodankylässä" -hanketta. Maankäytön suunnitteluosiosta vastaa arkkitehtitoimisto Jarmo Lokio Oy. Maankäytön suunnitelma laaditaan kevään 2022 aikana.

Lisätietoja ja ohjeita keskustelutilaisuudesta ja kyselystä:
Projektipäällikkö Anitta Mikkola, puh. 040 152 0823.

Järjestäjä: Sodankylän kunta ja Yhdessä ikääntyen, hyvinvointia edistävä asuminen Sodankylässä -hanke
Lue lisää tapahtumasta tästä: https://bit.ly/3trVqAb
Päivitetty: 7.11.2018 22:10

Tiedostot

No content found

Linkit

No content found