Tapahtuman tiedot

Takaisin
 3.2.2021 12:00Teams tai valtuustosali
Elokuvat

Tapahtumakuva

Info yrittäjille: Sodankylän monitoimikeskuksen urakat ja hankinnat / YIT

YRITTÄJÄ - tule kuulemaan millaisia urakoita ja hankintoja Sodankylän uuden koulukeskuksen rakentamisaikana on tarjolla!

Myös rakentamisen jälkeen paikallisista yrityksiltä tarvitaan ylläpidon palveluita, kuten siivouspalvelua ja kiinteistönhuoltoa.
YIT järjestää yrittäjille ja yrityksille infotilaisuuden aiheeseen liittyen:
👉 keskiviikkona 3.2.2021 klo 12-14
👉 Teams-linkin kautta tai kunnanviraston valtuustosalissa
Ilmoittaudu mukaan 29.1.,mennessä, anna.dewit@sodankyla.fi.
Ilmoita samalla osallistutko valtuustosaliin vai Teams –etäyhteyteen.

 
ALUSTAVA OHJELMA
Hankkeen esittely
Elinkaarimalli
Millaisia urakoita?
Millaisia hankintoja?
Aikataulu
Loppukeskustelut

Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Taustaa:
YIT ja Sodankylän kunta ovat allekirjoittaneet sopimukset monitoimitalon suunnittelusta ja rakenta-misesta sekä kiinteistön 20 vuoden ylläpidosta elinkaarimallilla. Rakennustyöt ovat alkaneet ja päät-tyvät elokuussa 2022.
 
Sopimuskokonaisuuden arvo on noin 35 miljoonaa euroa, josta rakentamisen osuus on noin 20 miljoonaa euroa ja ylläpidon noin 15 miljoonaa euroa.
Rakennuksen koko on 8 300 m2, ja se sisältää tilat perusopetuksen noin 650 oppilaalle ja varhais-kasvatuksen ja esiopetuksen noin 100 lapselle. Rakennukseen tulee myös liikuntasali, auditorio, koulukirjasto ja nuorisotila sekä muita kulttuuritoimintoja, kuten paikallisten yhdistysten ja opistojen toimintaa iltaisin ja viikonloppuisin.
 
Suunnittelua ohjaavat tilojen monikäyttöisyys ja muunneltavuus sekä rakennuksen terveys ja turval-lisuus. Sisäilmaston laatutavoitteiden saavuttamiseksi rakentamisessa noudatetaan korkeinta, P1-puhtausluokkaa ja käytetään M1-luokan rakennusmateriaaleja ja ilmanvaihtotuotteita. Elinkaarimal-lin mukaisesti YIT vastaa muun muassa rakennuksen siivouksesta ja peruskorjauksista 20 vuoden palvelujakson ajan.
 
Rakentamisenkin jälkeen toivotaan paikallisista yrityksiltä ylläpidon palveluita kuten siivouspalvelua ja kiinteistönhuoltoa.

Kuva: Monitoimikeskuksen raksakamera 17.1. klo 13
Raksakameraa voi seurata osoitteessa:
http://www.sodankyla.fi/ajankohtaista/Pages/uutinen.aspx?uutinen=1707

Järjestäjä: YIT
Päivitetty: 7.11.2018 22:10

Tiedostot

No content found

Linkit

No content found