Tapahtuman tiedot

Takaisin
 25.2.2020 20:30Yökerho Karhu
Tanssi, teatteri ja muu esittävä taide

Tapahtumakuva

Stand Up Show Yökerho Karhussa Luostolla!

Lapland Hotels Luostotunturissa hiihtolomaviikoilla on nauru herkässä! Esitykset alkavat klo 21.00 ja kestävät noin tunnin verran.

Ti 25.2. Heikki Vilja ja Riku Sottinen stand up -show.

Heikki niitti mainetta jo lapsena ollessaan äidinkielen opettajan mukaan omituisin paimen joulukuvaelmien historiassa.
Keikoillaan hän puhuu itselleen tärkeistä asioista, kuten itsestään.Tämä kahden tyttölapsen isä katsoo perhe-elämää hyvinkin rehellisestä, väsyneestä ja ahdistuneesta mutta onnellisesta vinkkelistä. Perheen lisäksi Heikki tykittää mielipiteensä ihan kaikesta muustakin. Mikä tärkeintä, hän on hauskaa seuraa.

Sottinen on universumin hauskin Lieksasta kotoisin oleva stand up –koomikko. Riku osaa lukea yleisöään kuin salapoliisi salakirjoitusta ja osaa käyttää juuri oikeita avujaan yleisön nauruhermojen kutkutteluun. Miehen vuorovaikutus yleisön kanssa elää aivan omaa elämäänsä. Keikkoja ei voi kuvailla yhdellä sanalla, ne täytyy kokea livenä eturivissä. Riku on vuodesta 2018 toiminut myös Love Island Suomi -tosi-tv-sarjan selostajana.

Ovet auki klo 20.30.

Liput tapahtumaan 10€. Tervetuloa! K18

Shown jälkeen loppuilta karaokea!
Järjestäjä: Lapland Hotels Luostotunturi, Luosto
Pääsymaksu: 10,00 €
Lue lisää tapahtumasta tästä: https://www.laplandhotels.com/FI/kalenteri/tapahtumat/luostotunturi/stand-up-show-yokerho-karhussa-4.html
Päivitetty: 7.11.2018 22:10

 Ajankohtaista

No content found

Tiedostot

No content found