Tapahtuman tiedot

Takaisin
 22.3.2019 22:00Lapland Hotel Luostotunturi
Musiikki ja konsertit

Tapahtumakuva

Luostolla Elastinen

Elastinen on suomalainen artisti, tuottaja, muusikko ja yrittäjä. Rähinä Recordsin toimitusjohtaja Elastinen on myös Fintelligens-yhtyeen toinen jäsen. Ammatikseen Elastinen on tehnyt musiikkia vuodesta 1999 jolloin Fintelligens julkaisi ensimmäisen singlensä. Hän toimii myös valmentajana The Voice Of Finland-televisiosarjassa.

Elastinen on tuottanut kapppaleita myös lukuisille muille artisteille.

Discografia:
Fintelligens - Renesanssi (2000)
Fintelligens - Tän Tahtiin (2001)
Fintelligens - Kokemusten Summa (2002)
Fintelligens - Nää Vuodet (2003)
Elastinen - Elaksis Kivi (2004)
Elastinen - Anna Soida (2006)
Elastinen - E.L.A (2007)
Fintelligens - Lisää (2008)
Fintelligens - Mun Tie Tai Maantie (2010)

Keikka alkaa noin klo 23.

K18 | Liput 20€ (ennakkoon 18€)
Järjestäjä: Lapland Hotel Luostotunturi
Pääsymaksu: 18,00 €
Lue lisää tapahtumasta tästä: https://www.laplandhotels.com/FI/kalenteri/tapahtumat/luostotunturi/tunturisalissa-elastinen.html
Päivitetty: 7.11.2018 22:10

 Ajankohtaista

No content found

Tiedostot

No content found