Takaisin
 11.7.2018

Avoin työpaikka: Apulaisosastonhoitaja

Sodankylän perusturvalautakunta hakee vanhustyöhön 28.8.2018 klo 12.00 mennessä

APULAISOSASTONHOITAJAA kotihoitoon

Kelpoisuusehtona kotihoidon apulaisosastonhoitajan virkaan on alan opistoasteen tutkinto tai ammattikorkeakoulututkinto, riittävä johtamistaito sekä kokemus sosiaali- ja terveydenhuoltoalan esimiestehtävistä.

Eduksi katsomme työkokemuksen esimiestyöstä sekä halun kehittyä työssään ja olla osaltaan mukana vanhustyön kehittämisessä. Arvostamme kokonaisnäkemystä vanhustyöstä ja erityisesti kotihoidon toiminnasta. Käytännössä kotihoidon apulaisosastonhoitaja tekee noin puolet työajasta esimiestyötä ja puolet kotihoidon asiakastyötä. Tehtäviin kuuluu myös kotihoidon esimiehen sijaistaminen.

Henkilöstöltä edellytetään joustavuutta siirtyä työ- ja tulosyksiköstä toiseen. Työhön liittyy opetusvelvollisuus. Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Ennen toimen vastaanottamista tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus sekä YksTL 7 § mukainen todistus. Toimessa noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävässä edellytetään Tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Sodankylän kunta on savuton työpaikka.

Hakemukset tulee lähettää ensisijaisesti kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain numero190909. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.


Lue alkuperäinen uutinen tästä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/190909
Lähde: Kuntarekry
Päivitetty: 9.5.2018 11:17

Tiedostot

No content found

Linkit

No content found