Takaisin
 11.6.2018

Sodankylä 2025 visioluonnokset kommentoitavana netissä ja POP UP -strategiatyöpajassa

​Millainen on sinun Sodankyläsi 2025? Kuntastategian visioluonnokset ovat kommentoitavana nettikyselyn kautta 11.-15.6.2018 sekä POP UP -strategiatyöpajassa Sodankylän elokuvajuhlilla 14.-16.6.

Luonnosvaiheessa kommentoitavana on 3 erilaista visiota:

Visiot 2025 bannerix.jpg 

1 - Tuttu, turvallinen ja vakaa Sodankylä

2 - Vahva, kasvava ja aktiivinen Sodankylä

3 - Rohkea, luova ja utelias Sodankylä

Kuntastrategia on pitkän tähtäimen suunnitelma, joka otetaan huomioon kunnan kaikessa päätöksenteossa. Toimintasuunnitelmassa on tarkoituksena kirjoittaa auki ajatus siitä, mihin suuntaan kunta on menossa, mihin suuntaan sen tulisi mennä ja mitä vaikutuksia tällä on kunnalle. 

Strategian valmistelutyö jakautuu kolmeen vaiheeseen: 1) tiedonkeruu, 2) luonnosten laadinta ja 3) päätöksenteko. Kysely ja kommentointimahdollisuus on osa luonnosten laadintaa - haluamme kuulla teiltä, mitä mieltä olette visiovaihtoehdoista.

Luonnosten laadinnassa on hyödynnetty kuntalaisilta, yrittäjiltä, päättäjiltä ja muilta sidosryhmiltä kerättyä tietoa. Tämän kyselyn tuloksia hyödynnetään visioluonnosta viimeistellessä.

Elokuun loppupuolella kuntastrategia menee kunnanhallituksen hyväksyttäväksi. Mahdollisten muutosesitysten jälkeen strategia menee kunnanvaltuuston käsittelyyn syyskuussa. Lopullinen kuntastrategia julkaistaan syys-lokakuussa ja se otetaan heti kunnallisen päätöksenteon pohjaksi. 

KOMMENTOI NETISSÄ

Vastaa hymiökyselyyn osoitteessa: https://my.surveypal.com/Sodankyla2025visiot

Päivitetty: 7.11.2018 22:05

Tiedostot

No content found

Linkit

No content found