Takaisin
 19.1.2022
uutiskuva

Kylälaakson maankäytön suunnitelmasta yleisötilaisuus ja kysely

Sodankylän kunta järjestää keskustelutilaisuuden Kylälaakson alueen kehittämisestä keskiviikkona 19.1.2022 klo 17-18.30. Tilaisuus järjestetään etänä verkossa Teams-sovelluksella.

Liity tilaisuuteen napsauttamalla tästä.

Sodankylän kunta on aloittanut Kylälaakson maankäytön suunnitelman laatimisen, jossa tullaan huomioimaan ikääntyneiden tarpeet. Tavoitteena on luoda selkeä visio ikä- ja muistiystävällisestä elinympäristöstä, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Sodankylän kuntakeskuksessa.

Kylälaakson kehittämisestä on avattu myös kysely, johon voi vastata 24.1.2022 asti joko sähköisesti tai paperilomakkeella. Paperilomake ja palautuslaatikko löytyy Sodankylän kirjastosta. Sähköiseen kyselyyn pääset alla olevasta linkistä.
Vastaa kyselyyn napsauttamalla tästä.  

Kylälaakson maankäytön suunnitelma on osa Sodankylän kunnan ja Ympäristöministeriön rahoittamaa "Yhdessä ikääntyen, hyvinvointia edistävä asuminen Sodankylässä" -hanketta. Maankäytön suunnitteluosiosta vastaa arkkitehtitoimisto Jarmo Lokio Oy. Maankäytön suunnitelma laaditaan kevään 2022 aikana.

Ohjeet Teams-verkkotilaisuuteen liittyjälle:

  • Klikkaa Teams-linkkiä liittyäksesi kokoukseen.
  • Tietokoneella voit liittyä kokoukseen selaimen kautta, jolloin sinun ei tarvitse kirjautua. Mikäli sinulla on Teams-työpöytäsovellus, voit liittyä kokoukseen myös sen kautta. Mobiililaitteella liittyminen vaatii Teams-sovelluksen lataamisen.
  • Pidä mikrofoni mykistettynä, kun tilaisuudessa on esitys käynnissä tai joku muu puhuu.
  • Puheenvuoroa voi pyytää Teamsin "käsi"-toiminnolla. Käden kuva löytyy yläpalkista. Kommentteja voi kirjoittaa myös chattiin.
  • Teams-etiketti kerrataan myös tilaisuuden alussa.
  • Kokouksesta poistutaan punaista luuria painamalla.

Lisätietoja ja ohjeita keskustelutilaisuudesta ja kyselystä:
Projektipäällikkö Anitta Mikkola, puh. 040 152 0823. 


Päivitetty: 7.11.2018 22:05