Takaisin
 9.11.2021

Omakotitalotontteja vuokralle Kehtomaasta

Bannereita.jpg

Sodankylän kunta vuokraa kirkonkylän asemakaava-alueelta Kehtomaasta yhteensä 9 omakotitalotonttia. Kehtomaan alue sijaitsee Orajärventien ja Kitisen välisellä alueella Hannuksenrannan eteläpuolella. Alue on kirkonkylän taajama-alueella, mutta rauhallisessa ympäristössä, jossa ei ole esimerkiksi vilkkaasti liikennöityjä pääteitä. Alue on avointa rinnemaastoa länsirinteellä, joten auringon valo pääsee hyvin tonteille. 

Tontit ovat haettavissa 10.11.-26.11.2021 klo 15 asti. Hakuajan jälkeen kunta tekee päätökset tonttien saajista. Mikäli hakuajan aikana useampi hakee samaa tonttia, tontin saaja arvotaan. Tontteihin tulee rakentamisvelvoite, jonka mukaan tontille on rakennettava asemakaavan käyttötarkoituksen mukaisesti kahden vuoden kuluessa vuokrauksesta. Tontin voi ostaa, kun rakentamisvelvoite on täytetty.

Hakemuksen voi kohdistaa vain yhteen tonttiin hakijaa kohden. Hakuajan jälkeen vapaaksi jäävät tontit siirtyvät jatkuvaan hakuun, jolloin tontteja luovutetaan varausjärjestyksessä hakijoille.

Haettavat tontit:


Tontit nähtävillä ilmakuvasta: Ilmakuva tonttien rajaus ja lisätiedot.pdf

Haettavat_tontit_taulukko.jpg

Tarkemmat tiedot tonteista:

Ilmakuva tonttien rajaus ja lisätiedot.pdf
Kaavakartta hinnastolla.pdf
Asemakaavamuutos määräyksineen.pdf
Paalutuskartta.pdf
Sijaintikartta.pdf
Maanvuokrasopimuksen sopimusmalli.pdf
Tontinvarauslomake.pdf

Tontit on merkitty tonttikohtaisilla kartoilla myös maastoon Kehtomaan alueella, jossa voi tutustua tontteihin paikan päällä.

Tontinvarauslomake.pdf tai vapaamuotoinen hakemus lomakkeen mukaisilla tiedoilla tulee toimittaa 26.11.2021 klo 15 mennessä Sodankylän kunnalle jollakin seuraavista tavoista:

Postitse: Sodankylän kunta, PL 60, 99601 SODANKYLÄ

Sähköpostitse: kirjaamo@sodankyla.fi

Toimittamalla kunnanvirastolle: Sodankylän kunta, Jäämerentie 1, 99601 SODANKYLÄ

Lisätiedot:
Ville Mäkitalo,
suunnitteluinsinööri
puh. 0400 586621
ville.makitalo@sodankyla.fi

Päivitetty: 7.11.2018 22:05