Takaisin
 10.2.2021

Avoin työpaikka: Röntgenhoitajan sijaisuus

​Sodankylän hyvinvointikeskus Sopukassa on haettavana 1.4.2021 klo 12.00 mennessä

RÖNTGENHOITAJAN SIJAISUUS ajalle 19.4.2021- 18.4.2022 

sijoituspaikkana akuutti ja kiireetön vastaanotto/Kuvantamisen yksikkö

Työn kuvaus

Vastavalmistuneeseen hyvinvointikeskus Sopukkaan sijoittuvat perusterveydenhuollon palvelut, hammashoitola, perhekeskus, sosiaalipalveluita, työterveyshuolto Lappica ja Pihlajalinna sekä laboratorio Nordlab. Haemme nyt joukkoomme innokasta ja kehittämismyönteistä röntgenhoitajaa. Pääset mukaan kehittämään röntgenyksikön toimintaa uudessa hyvinvointikeskuksessa.

Työ kuvantamisen yksikössä on tällä hetkellä pääsääntöisesti arkipäivisin tapahtuvaa päivätyötä. Toimit toisen röntgenhoitajan kanssa osana moniammatillista tiimiä ja hoidat potilaita vauvasta vaariin. Työtehtäväsi tulevat olemaan monipuolisia ja niihin sisältyvät mm. natiiviröntgenkuvaukset, sydänfilmien, kuulokäyrien ja valokuvien ottaminen. Sodankylässä käy radiologi säännöllisesti tekemässä ultraäänitutkimuksia. Röntgenissä on käytössä NeagenRis- ohjelma ja potilastietojärjestelmänä on Pegasos.

Kelpoisuusvaatimuksena röntgenhoitajan toimeen on ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotason tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994 2§ 1mom.) mukainen laillistus. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, paineensietokykyä ja aloitteellisuutta. Lisäksi toivomme innovatiivista ja kehittämismyönteistä työotetta. Tehtävässä edellytetään 1.3.2018 lähtien tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Ennen sijaisuuden vastaanottamista tulee esittää lain (759/2004) mukainen todistus. Sijaisuudessa noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa. Sijaisuuteen liittyy opetusvelvollisuus.

Sopivan hakijan löytyessä, voimme tehdä valinnan sijaisuuteen jo ennen hakuajan päättymistä.

Organisaation kuvaus

Sodankylä on noin 8300 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin kulttuuritapahtumissa.

Sodankylän kunta on savuton, hajusteeton ja päihteetön työpaikka.

Hakemukset tulee lähettää ensisijaisesti kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain 339747 tai vaihtoehtoisesti sähköisesti kirjaamo@sodankyla.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Lisätietoja antavat:

Osastonhoitaja Marika Lehtinen puh. 040 549 5491, röntgenhoitajat Minna Runtti, Virpi Äärelä, Raimo Toivola puh. 040 686 3763, etunimi.sukunimi@sodankyla.fi

Työnantajakuvaus:

Sodankylä on 8300 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin erilaisissa kulttuuritapahtumissa. 

Päivitetty: 7.11.2018 22:05