Takaisin
 30.12.2020

Avoin työpaikka: Lähihoitajan sijaisuuksia kotihoidossa

Sodankylän kunnan kotihoidossa on haettavana 22.1.2021 klo 12.00 mennessä

LÄHIHOITAJAN sijaisuuksia


Lähihoitajan työ kotihoidossa on mielenkiintoista, monipuolista, itsenäistä, vaihtelevaa ja vastuullista hoitotyötä kannustavassa työyhteisössä. Lähihoitajat toimivat työryhmän jäseninä noudattaen asiakkaan hoito-, palvelu- ja kuntoutussuunnitelmaa. Oletko sinä etsimämme henkilö iloiseen, positiiviseen ja kehittyvään työyhteisöön?

Kelpoisuusehtona lähihoitajan sijaisuuteen on sosiaali- ja terveysalan tutkinto. Myös opiskelijat otetaan huomioon valinnassa.
Työtehtävässä noudatetaan jaksotyöaikaa siten, että työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä.

Toinen sijaisuus ajoittuu ajalle 25.1.-31.8.2021. Lisäksi on muita lyhyempiä sijaisuuksia kevään ja kesän aikana.

Eduksi katsomme työkokemuksen vanhustyöstä, erityisesti kotihoidosta, mutta muukin työkokemus otetaan huomioon. Asenne ratkaisee! Hakijoilta odotamme oman työn kehittämishalukkuutta, hyviä vuorovaikutus- työyhteisötaitoja ja kykyä toimia itsenäisesti. Arvostamme asiakaslähtöistä, asiakkaan toimintakykyä edistävää työotetta.

Kaikki kunnan toimet ovat yhteisiä ja henkilöstöltä edellytetään joustavuutta siirtyä työ- ja tulosyksiköstä toiseen. Työhön liittyy opetusvelvollisuus ja valittavalla tulee olla ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Sodankylän kunta on savuton, päihteetön ja hajusteeton työpaikka.

Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain 330468. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen!
Käy vilkaisemassa millainen työpaikka meillä on tarjolla: https://www.youtube.com/watch?v=31F11WMgpI4


Lue alkuperäinen uutinen tästä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/lahihoitajan-sijaisuuksia-kotihoidossa-330468-1/
Päivitetty: 7.11.2018 22:05

 Ajankohtaista