Takaisin
 7.10.2020

Avoin työpaikka: Lähihoitaja varahenkilöjärjestelmään

Sodankylän perusturvalautakunta/vanhustyö hakee 30.10.2020 klo 12.00 mennessä

LÄHIHOITAJAA 2-vuorotyöhön vanhustyön varahenkilöjärjestelmään.

Sodankylän vanhustyössä tarjoamme kehittyvän työympäristön, monipuolisen ja haasteellisen työn ja kannustavan työyhteisön.

Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on sosiaali- ja terveysalan tutkinto. Valitulla tulee olla ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

Eduksi katsomme työkokemuksen vanhustyöstä ja muistisairaiden vanhusten hoidosta. Hakijalta odotamme oman työn kehittämishalukkuutta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja ja kykyä toimia itsenäisesti. Arvostamme asiakaslähtöistä, asiakkaan toimintakykyä ylläpitävää työotetta.

Henkilöstöltä edellytetään joustavuutta siirtyä työ- ja tulosyksiköstä toiseen. Työhön liittyy opetusvelvollisuus. Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan, varahenkilöjärjestelmän lähihoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2330,52€. Toimessa noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tehtävässä edellytetään Tartuntalain 48 § mukaista rokotussuojaa. Ennen toimen vastaanottamista tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 759/2004 7 §:n 1 mom. mukainen huumaus-ainetestiä koskeva todistus.

Sodankylän kunta on savuton, hajusteeton ja päihteetön työpaikka.

Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain numero 316039 Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen!

Käy vilkaisemassa millainen työpaikka meillä on tarjolla: https://www.youtube.com/watch?v=31F11WMgpI4


Lue alkuperäinen uutinen tästä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/lahihoitaja-varahenkilojarjestelmaan-316039-1/
Päivitetty: 7.11.2018 22:05

 Ajankohtaista