Takaisin
 24.2.2020
uutiskuva

Avoin työpaikka: Kehitysvammaohjaaja

Sodankylän sosiaalipalveluissa on haettavana 26.3.2020 klo 12.00 mennessä

KAKSI KEHITYSVAMMAOHJAAJAN TOINTA


Kehitysvammaohjaajan sijoituspaikka on tehostetun palveluasumisen yksikkö Mesikämmen. Yksikössä on yhdeksän asiakaspaikkaa sekä lomahoitopalvelut. Mesikämmen on tarkoitettu aikuisille kehitysvammaisille, jotka tarvitsevat hoivaa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden. Yksikössä työskentelee kahdeksan kehitysvammaohjaajaa ja vastaava sairaanhoitaja. Mesikämmen vastaa koko Ahopolun asumisyhteisön 23 asukkaan yövalvonnasta ja turvahälytysten vastaanotosta. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 272/2005 8 §:n mukainen pätevyys (lähihoitajan tutkinto). Toimet ovat kunnan yhteisiä ja henkilöstöltä edellytetään joustavuutta siirtyä työ- ja tulosyksiköstä toiseen. Valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 759/2004 7§:n 1 mom. mukainen huumausainetestiä koskeva todistus työhön otettaessa. Toimessa on 6 kk koeaika.

Eduksi katsotaan työkokemus kehitysvammaisten kanssa työskentelystä. Hakijoilta odotamme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä oman työn kehittämishalukkuutta.

Hakemukset tulee lähettää ensisijaisesti kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain 280099. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Haastattelut järjestetään 1.4.2020, tarkempi ajankohta ilmoitetaan haastatteluun kutsuttaville.


Lue alkuperäinen uutinen tästä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kehitysvammaohjaaja-280099/
Lähde: Kuntarekry
Päivitetty: 7.11.2018 22:05

 Ajankohtaista