Takaisin
 15.1.2020
uutiskuva

Sodankylä lanseeraa #vaihtovuosisodankylässä-konseptin kaikkien saataville

Sodankylän kunta lanseeraa Matka 2020 -messuilla konseptin, jolla vaihtovuosi Sodankylässä on mahdollinen kaikille halukkaille. Vaihtovuosi Sodankylässä -sivusto kokoaa keskitetysti yhteen paikkaan tiedot, mitä Sodankylään muuttaja tarvitsee muuttopäätöstä tehdessään: avoimet työpaikat, asunnot, tiedot kouluista ja päiväkodeista sekä muista tarvittavista palveluista. Tarvittaessa muuttajaa autetaan kunnasta myös henkilökohtaisesti. 

Haluamme houkutella ihmisiä viettämään oman lyhyemmän tai pidemmän vaihtovuotensa Sodankylässä.  Kunnassa on tarjolla töitä laajasti etenkin hoitoalalla, kaivosalalla ja matkailualalla työskenteleville ja myös etätyöt hoituvat helposti nopeilla nettiyhteyksillä. Vakinaisten tehtävien lisäksi kunnassa on paljon sijaisuuksia. Ja ehkäpä lyhyempi “vaihto” innostaa miettimään myös pysyvämpää elämänmuutosta,  sanoo henkilöstöpäällikkö Minna Seppälä.

 

Konsepti on saanut inspiraationsa Fernándezin tubettajaperheen elämänmuutoksesta kertovasta Vaihtovuosi Sodankylässä -somerealitysarjasta, joka on herättänyt suuren suosion katsojien keskuudessa.  #vaihtovuosisodankylässä-sarjan sisältöjä on katsottu ensimmäisen viiden kuukauden aikana eri somekanavista jo yli 23 miljoonaa kertaa ja ansaitun median näkyvyyden arvoksi on laskettu yli 440 000 euroa. Sarjan  päätavoite on kertoa lapsiperhearjesta, palveluista ja mahdollisuuksista Sodankylässä sekä houkutella sitä kautta ihmisiä ajattelemaan Sodankylää työskentely- ja asumiskuntana. 


Minivaihtovuoden voi aloittaa vaikka jo tulevana pääsiäisenä, jolloin sijaistarve on kova. Silloin tarjoamme nopeimmille hoitoalan hakijoille mahdollisuuden viettää työrupeaman yhteydessä ylimääräisen viikon Lapin kimppakämpässä ilmaiseksi, Seppälä lupaa.

Lisätiedot pääsiäiskampanjasta ja muista Sodankylän työpaikoista sekä muuttoon liittyvistä asioista löydät osoitteesta: www.vaihtovuosisodankylassa.fi


Seuraa myös Fernándezin perheen elämää Sodankylässä Äidin puheenvuoron kanavista:

youtube.com/channel/UCyY_FrSa64gKNSyNdS23ydw

instagram.com/aidinpuheenvuoro_official
facebook.com/aidinpuheenvuoro/

Vaihtovuosi Sodankylässä -somerealitysarja jatkuu 31.7.2020 saakka.


LISÄTIEDOT JA TIEDUSTELUT:

Sodankylän kunnan ikäihmisten yksiköiden työpaikat

Osastonhoitaja Maaret Siikaluoma, p. 040 739 2320, vanhustyonrekry@sodankyla.fi
(ikäihmisten yksiköiden yhteydenotot keskitetysti Hannuksenkartanon osastonhoitajan kautta)


Sodankylän kunnan perusterveydenhuollon työpaikat

Akuutti ja kiireetön / osastonhoitaja Marika Lehtinen, p. 040 549 5491, marika.lehtinen@sodankyla.fi

Tarkkailu (vuodeosasto) / vs. osastonhoitaja Sirpa Korvanen, p. 040 738 4420 , sirpa.korvanen@sodankyla.fi

Tietoa pääsiäisen asuntokamppanjasta ja Sodankylässä asumisesta
johdon sihteeri Nina Särkelä, p. 040 137 3250, nina.sarkela@sodankyla.fi

Päivitetty: 7.11.2018 22:05

 Ajankohtaista