Takaisin
 6.11.2019

Avoin työpaikka: Lähihoitajan toimi Hannuksenkartano

SODANKYLÄN KUNNASSA HAETTAVANA LÄHIHOITAJAN TOIMI HANNUKSENKARTANOON
 

Sodankylän perusturvalautakunta/vanhustyö hakee 21.11.2019 klo 12.00 mennessä LÄHIHOITAJAA tehostetun palveluasumisen yksikköön, Hannuksenkartanoon

 
Sodankylä on vireä ja kehittyvä Keski-Lapin kunta, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen ja vanhustyön kehittämiseen. Vanhustyössä arvostamme asiakkaan kokonaisvaltaista kohtaamista ja voimavarojen tukemista. Sodankylän vanhustyössä tarjoamme kehittyvän työympäristön, monipuolisen ja haasteellisen työn ja kannustavan työyhteisön.
 
Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on sosiaali- ja terveysalan tutkinto. Eduksi katsomme työkokemuksen vanhustyöstä ja muistisairaiden vanhusten hoidosta. Hakijalta odotamme oman työn kehittämishalukkuutta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja ja kykyä toimia itsenäisesti. Arvostamme asiakaslähtöistä, asiakkaan toimintakykyä ylläpitävää työotetta.
 
Henkilöstöltä edellytetään joustavuutta siirtyä työ- ja tulosyksiköstä toiseen. Työhön liittyy opetusvelvollisuus. Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Toimessa noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään Tartuntalain 48 § mukaista rokotussuojaa. Ennen toimen vastaanottamista tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 759/2004 7 §:n 1 mom. mukainen huumausainetestiä koskeva todistus.
 
Sodankylän kunta on savuton, hajusteeton ja päihteetön työpaikka.
 
Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain numero 259249. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.
 
Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen! Käy vilkaisemassa millainen työpaikka meillä on tarjolla: https://www.youtube.com/watch?v=31F11WMgpI4

Lue alkuperäinen uutinen tästä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/lahihoitajan-toimi-hannuksenkartano-259249-1/
Lähde: Kuntarekry
Päivitetty: 7.11.2018 22:05

Tiedostot

No content found

Linkit

No content found