Takaisin
 21.8.2019

Myydään: Lokan Sodankylän kunta myy Lokan koulun ja paritalon maapohjineen

Sodankylän kunta myy huutokaupalla Lokan koulun ja paritalon maapohjineen. Kiinteistöt sijaitsevat osoitteessa Ikosentie 15. Koulu on rakennettu vuonna 1982 ja lämpenee vesikiertoisella sähkölämmityksellä. Koulu kiinteistössä on asuinhuoneisto, tekniset tilat sekä opetustoiminnan tilat, jotka pitävät sisällään liikuntasalin, kaksi opetusluokkaa, puukäsityöluokan, keittiön. ja opettajien toimiston/taukotilan. Pihalta löytyvät lisäksi sorapintainen urheilukenttä, pyöröhirsinen puolikotalaavu ja puuliiteri/autotalli. Rakennuksessa on sähkö-, vesi-, ja valokuituliittymät, sekä oma jätevesijärjestelmä.

Samassa pihapiirissä sijaitsee myös vuonna 1965 rakennettu kiinteistö, joka on saneerattu paritaloksi vuonna 2004. Rakennuksen kerrosala 210 neliömetriä ja rakennus lämpenee vesikiertoisella sähkölämmityksellä. Rakennuksessa on kaksi asuinhuoneistoa, tekniset tilat sekä sauna.  Rakennuksessa on oma sähköliittymä, mutta vesi- ja lämmitys tulevat uuden koulun kautta ja paritalo on liitetty samaan jätevesijärjestelmään, joka on saneerattu 2015. Rakennuksessa olevat 3 asuntoa ovat kaikki vuokrattuja.

Tarkemmat tiedot kohteista ja pohjakuvat löydät alla olevasta varsinaisesti myynti-ilmoituksesta. Huutokauppa päättyy 30.9.2019 kello 18.00. Kohteisiin tutustumatta jättäminen ei ole peruste tarjouksen peruuttamiselle. Lopullisen päätöksen kiinteistöjen myynnistä tekee Sodankylän kunnanvaltuusto.

Myynti-ilmoitukseen tästä. 


Päivitetty: 7.11.2018 22:05

 Ajankohtaista