Takaisin
 24.6.2019

Avoin työpaikka: Röntgenhoitajan sijaisuus

Sodankylän terveyskeskuksessa on haettavana 31.7.2019 klo 12.00 mennessä
 

RÖNTGENHOITAJAN SIJAISUUS sijoituspaikkana akuutti ja kiireetön vastaanotto

 
Työn kuvaus:
 
Uusi moderni Sodankylän hyvinvointikeskus avaa ovensa tammikuussa 2020. Hyvinvointikeskukseen sijoittuvat nykyisen terveyskeskuksen toiminnot, hammashoitola, perhekeskus, sosiaalipalveluita, työterveyshuolto Lappica ja laboratorio Nordlab. Haemme nyt joukkoomme innokasta ja kehittämismyönteistä röntgenhoitajaa. Pääset mukaan kehittämään ja suunnittelemaan röntgen-yksikön toimintaa uudessa hyvinvointikeskuksessa.
 
Työ röntgen- yksikössä on tällä hetkellä pääsääntöisesti arkipäivisin tapahtuvaa päivätyötä. Toimit toisen röntgenhoitajan kanssa osana moniammatillista tiimiä ja hoidat potilaita vauvasta vaariin. Työtehtäväsi tulevat olemaan monipuolisia ja niihin sisältyvät mm. natiiviröntgenkuvaukset, sydänfilmien, kuulokäyrien ja valokuvien ottaminen. Tehtäviisi kuuluu myös työvuorosuunnittelu. Sodankylässä käy radiologi säännöllisesti tekemässä ultraäänitutkimuksia.
 
Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, paineensietokykyä ja aloitteellisuutta. Lisäksi toivomme innovatiivista ja kehittämismyönteistä työotetta. Röntgenissä on käytössä NeagenRis- ohjelma ja potilastietojärjestelmänä on Pegasos. Toimeen liittyy opetusvelvollisuus.
 
Kelpoisuusvaatimuksena röntgenhoitajan toimeen on ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotason tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994 2§ 1mom) mukainen laillistus. Tehtävässä edellytetään 1.3.2018 lähtien tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.
 
Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme kutsun haastatteluun sähköpostiin. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Ennen toimen vastaanottamista tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ja lain (759/2004) mukainen todistus.
 
Toimessa noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.
 
Työ alkaa 26.8.2019 tai sopimuksen mukaan, työn kesto määräaikainen (yli 8 kk).
 
Sodankylän kunta on savuton, hajusteeton ja päihteetön työpaikka.
 
Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain 241838. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.
 
Lisätietoja: Röntgenhoitajat Ulla Häätylä, Raimo Toivola ja Minna Runtti, puh. 040 686 3763, etunimi.sukunimi@sodankyla.fi

Lue alkuperäinen uutinen tästä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/rontgenhoitaja-241838-1/
Lähde: Kuntarekry
Päivitetty: 7.11.2018 22:05

Tiedostot

No content found

Linkit

No content found