Takaisin
 3.6.2019

Avoin työpaikka: Sairaanhoitaja

Sodankylän perusturvalautakunta hakee vanhustyöhön 28.6.2019 klo 12.00 mennessä
 

SAIRAANHOITAJA, kotihoitoon

 
Kelpoisuusehtona sairaanhoitajan toimeen on sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto tai ammattikorkeakoulututkinto. Työtehtävässä noudatetaan jaksotyöaikaa siten, että sairaanhoitajan tehtävässä työ on pääsääntöisesti päivätyötä maanantaista perjantaihin. Valitulla tulee olla ajokortti ja oma auton käyttömahdollisuus.
 
Hakijalta odotamme oman työn kehittämishalukkuutta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja ja kykyä toimia itsenäisesti. Arvostamme asiakaslähtöistä, asiakkaan toimintakykyä ylläpitävää työotetta. Eduksi katsomme työkokemuksen vanhustyössä ja kotihoidossa. Henkilöstöltä edellytetään joustavuutta siirtyä työ- ja tulosyksiköstä toiseen. Työhön liittyy opetusvelvollisuus.
 
Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Ennen toimen vastaanottamista tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus. Toimessa noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään Tartuntalain 48 § mukaista rokotussuojaa. Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 759/2004 7 §:n 1 mom. mukainen huumausainetestiä koskeva todistus.
 
Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain: 238694. Hakemukseen tulee liittää kelpoi-suutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.
 
Sodankylän kunta on savuton, päihteetön ja hajusteeton työpaikka.

Lue alkuperäinen uutinen tästä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/sairaanhoitaja-238694-1/
Lähde: Kuntarekry
Päivitetty: 7.11.2018 22:05

Tiedostot

No content found

Linkit

No content found