Takaisin
 8.5.2019

Avoin työpaikka: Toimistosihteerin osa-aikainen (52%) toimi

Sodankylän kunnan ruokapalveluissa on haettavana 21.5.2019 klo 12.00 mennessä toimistosihteerin osa-aikainen (52%) toimi

Haemme ahkeraa ja ammattitaitoista osa-aikaista toimistosihteeriä Sodankylän kunnan ruokapalveluun.

Toimistosihteerin tehtäviin kuuluu mm. huolehtia ruokapalvelun sisäisestä ja ulkoisesta laskutuksesta ja toimia Jamix ruokatuotanto- ja laskutusohjelman pääkäyttäjänä. Lisätyönä voidaan tarjota teknisten palveluiden soveltuvia tehtäviä, kuten laskujen käsittelyä taloussihteerin vuosilomien aikana ja tarvittaessa ravitsemustyöntekijöiden sijaisuuksia.

Kelpoisuusehtona on merkonomin perustutkinto tai muu vastaava kaupanalan koulutus.

Eduksi toimea täytettäessä katsotaan kokemus vastaavista tehtävistä, ruokapalvelualan koulutus ja kokemus ja kokemus Jamix ruokatuotanto- ja laskutusohjelman käytöstä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää ruokapalvelualan tuntemusta, jossa laskutus perustuu omakustannushinnoitteluun.

Toimi täytetään toistaiseksi mahdollisimman nopeasti. Palvelusuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Toimeen valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee toimittaa Kuntarekry.fi –palvelun kautta, työavain 232485. Kelpoisuuden osoittavat todistukset ja ansioluettelo liitteenä. Hakuaika päättyy 21.5.2019 klo 12.00. Hakemuksia ei palauteta.

Yhteystiedot

Ruokapalvelupäällikkö Merja Ahola, merja.ahola@sodankyla.fi, puh. 040 809 4955

Ravitsemistyönjohtaja Airi Keränen, airi.keranen@sodankyla.fi, puh. 040 747 1452

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/toimistosihteerin-osa-aikainen-52-toimi-232485

Lähde: Kuntarekry

 

 

 

 

 

 

Päivitetty: 7.11.2018 22:05

Tiedostot

No content found

Linkit

No content found