Takaisin
 12.4.2019

Avoin työpaikka: Lähihoitajan toimet (2) kotihoidossa

Sodankylän perusturvalautakunta hakee vanhustyöhön 3.5.2019 klo 12.00 mennessä
 

2 LÄHIHOITAJAA kotihoitoon

 
Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on sosiaali- ja terveysalan tutkinto. Valitulla tulee olla ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.
 
Tarjoamme työyhteisön, jossa työntekijät pääsevät osalliseksi kehittämistyössä. Hakijalta odotamme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja ja kykyä toimia itsenäisesti. Arvostamme asiakaslähtöistä, asiakkaan voimavarat tunnistavaa työotetta. Eduksi katsomme työkokemuksen vanhustyössä ja kotihoidossa.
 
Henkilöstöltä edellytetään joustavuutta siirtyä työ- ja tulosyksiköstä toiseen. Työhön liittyy opetusvelvollisuus.
 
Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Toimessa noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa.
 
Kotihoidossa noudatetaan jaksotyöaikaa ja vuoden 2019 ajan on työaikakokeilu, jonka tavoitteena on edistää asiakkaiden aktiivista arkea ja henkilökunnan työssäjaksamista.
 
Tehtävässä edellytetään Tartuntalain 48 § mukaista rokotussuojaa. Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 759/2004 7 §:n 1 mom. mukainen huumausainetestiä koskeva todistus.
 
Sodankylän kunta on tuoksuton työpaikka. Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain numero: 228398. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.
 

Lue alkuperäinen uutinen tästä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/lahihoitaja-228398-1/
Lähde: Kuntarekry
Päivitetty: 7.11.2018 22:05

Tiedostot

No content found

Linkit

No content found