Takaisin
 26.3.2019

Myydään: hirsirunkoinen mökki, sauna, laavu ja lato purettavaksi ja pois siirrettäväksi

​Sodankylän kunta myy vanhan hirsirunkoisen mökin, saunan, laavun ja ladon purettavaksi ja pois siirrettäväksi. Rakennukset sijaitsevat Sivakkarovassa. Sijaintikartta löytyy Kiertonetin myynti-ilmoituksesta. 

Mökin kehän mitat 4,25m x 4,70m, korkeus tasakertaa 1,85m. Sisällä muurattu takka ja piippu. Katto halkaistusta puusta.

Saunan kehän mitat 2,65m x 2,75+1,5m, korkeus tasakertaan 2m. Sisällä saunankiuas, joka kuuluu kauppaan. Katto halkaistusta puusta.

Laavun kehän mitat 2,7m x 2,6m. Katto halkaistusta puusta.

Ladon kehän mitat 3.65m x 5,1m, korkeus tasakertaan 1,7m.
Mitat noin mittoja, ei tarkkoja.

Ostajan tulee purkaa tarjouksen kohteena olevat rakennukset omilla työkaluillaan ja kustannuksellaan sekä siirtää ne pois kustannuksellaan. Rakennukset tulee olla pois vietynä 1.6.2019 mennessä.

Ostaja vastaa itse purkutyön työturvallisuudesta. Rakennukset tulee purkaa ja viedä kokonaisuudessaan pois, perustukset, piiput ja muurit yms. mukaan lukien. Ylimääräisen purkamisessa syntyvän jätteen ostaja on velvollinen toimittamaan viralliseen jätteiden vastaanottopaikkaan kustannuksellaan.

Ostajan tulee tutustua etukäteen kohteeseen omatoimisesti ja ostaja hyväksyy tarjousta tehdessään kohteen purettavaksi sellaisenaan.

Kohteelle ei kulje autotietä. Kohde sijaitsee moottorikelkka uran varressa. Kohteella ei ole vesijohtoa tai viemäröintiä.

Kohteet myydään Kiertonetissä huutokaupalla. Voit tutustua kohteeseen ja tehdä tarjouksen oheisen linkin kautta. 

Sivakkarovan kiinteistöjen huutokauppa 

Päivitetty: 7.11.2018 22:05

Tiedostot

No content found

Linkit

No content found