Takaisin
 8.2.2019
uutiskuva

Avoin työpaikka: Lähihoitajan sijaisuudet vuodeosastolla

Sodankylän terveyskeskukseen haetaan 11.4.2019 klo 12.00 mennessä
 

LÄHIHOITAJIA ERIPITUISIIN SIJAISUUKSIIN sijoituspaikkana vuodeosasto

 
Työn kuvaus
 
Uusi moderni Sodankylän hyvinvointikeskus avaa ovensa tammikuussa 2020. Hyvinvointikeskukseen sijoittuvat nykyisen terveyskeskuksen toiminnot, hammashoitola, perhekeskus, sosiaalipalveluita, työterveyshuolto Lappica ja laboratorio Nordlab. Hyvinvointikeskuksessa meitä odottaa muun muassa vuodeosaston ja akuutti vastaanoton yhteinen tarkkailuosasto, joten etsimme nuorekkaaseen ja innokkaaseen toimintaympäristöömme lähihoitajia eripituisiin sijaisuuksiin.
 
Vuoden 2017 aikana on toteutettu vuodeosaston ja akuutti- ja kiireetön vastaanottoyksikön toimintojen yhdistäminen. Nyt haemme innokkaita lähihoitajia vuodeosastolle tekemään kolmivuorotyötä mukavassa ja nuorekkaassa joukossa. Työ on haasteellista ja vaihtelevaa. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, paineensietokykyä ja aloitteellisuutta. Lisäksi toivomme innovatiivista ja kehittämismyönteistä työotetta. Tehtävän hoitaminen edellyttää kiinnostusta yksilö- ja tiimityöskentelyyn sekä kuntouttavan hoitotyön hallintaa.
 
Työ terveyskeskuksen 30 -paikkaisella vuodeosastolla on monipuolista ja haasteellista hoitotyötä. Työtä tehdään pienryhmässä, joka suunnittelee ja toteuttaa potilaan yksilöllistä ja kokonaisvaltaista hoitoa. Vuodeosastolla hoidetaan vaativaa yleislääkäritasoista sairaanhoitoa sekä kuntoutusta tarvitsevia potilaita. Potilaat ohjautuvat vuodeosastolle terveyskeskuksen akuutti vastaanotolta, sekä erikoissairaanhoidon kaikilta erikoisaloilta. Yksiköiden toimintojen yhdistymisen myötä lähihoitaja voi tarvittaessa työskennellä myös akuutti- ja kiireetön vastaanotto-yksikössä. Siellä lähihoitajan työtehtävät ovat monipuolisia sisältäen muun muassa osallistumista hoidon tarpeen arviointiin yhdessä sairaanhoitajan kanssa, työskentelyä poliklinikalla sairaanhoitajan työparina sekä toimimista ajanvarauksessa. Terveyskeskuksessa on käytössä Pegasos-sairauskertomusjärjestelmä.
 
Kelpoisuusehtona lähihoitajan sijaisuuksiin on sosiaali- ja terveysalan tutkinto. Mainitsethan hakemuksessa jos sinulla on jokin erikoistaito, mistä voisi olla hyötyä uudessa työssäsi. Otamme huomioon myös valmistumisvaiheessa olevat opiskelijat.
 
Tehtävässä edellytetään 1.3.2018 lähtien tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.
 
Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.
 
Ennen sijaisuuden aloittamista tulee esittää lain (759/2004) mukainen todistus.
 
Sijaisuuksissa noudatetaan koeaikaa, jonka pituus määräytyy määräaikaisuuden perusteella.
 
Sodankylän kunta on savuton, hajusteeton ja päihteetön työpaikka.
 
Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain 215655 Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.
 
Työsuhteen kesto: 2-9 kk
 
Olemme hakijoihin yhteydessä hakuajan aikana.
 
Lisätietoja antavat Vuodeosaston vastaava sairaanhoitaja Sirpa Korvanen puh. 040-7384420, sirpa.korvanen@sodankyla.fi
Osastonhoitaja Marika Lehtinen puh. 040-549 5491, marika.lehtinen@sodankyla.fi
Ajalla 24.2.- 13.3.2019 akuutti ja kiireetön vastaanotto yksikön vs. vastaava sairaanhoitaja Johanna Siirtola puh. 040- 354 0291, johanna.siirtola@sodankyla.fi

Lue alkuperäinen uutinen tästä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/lahihoitaja-215655-1/
Lähde: Kuntarekry
Päivitetty: 7.11.2018 22:05

Tiedostot

No content found

Linkit

No content found