Takaisin
 4.2.2019

Avoin työpaikka: Sairaanhoitajan sijaisuus

Sodankylän vanhustyössä on haettavana 22.2.2019 klo 12.00 mennessä
 

SAIRAANHOITAJAN SIJAISUUS KOTIHOIDOSSA

 
Sijaisuus alkaa mahdollisimman pian ja kestää 31.12.2019 saakka. Työ on päivätyötä ja pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin.
 
Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan opistoasteen tutkinto tai ammattikorkeakoulututkinto. Eduksi katsomme työkokemuksen ja kokonaisnäkemyksen vanhustyöstä, erityisesti kotihoidosta. Hakijalta odotamme oman työn kehittämishalukkuutta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja ja kykyä toimia itsenäisesti. Arvostamme asiakaslähtöistä, asiakkaan toimintakykyä edistävää työotetta. Kaikki kunnan toimet ovat yhteisiä ja henkilöstöltä edellytetään joustavuutta siirtyä työ- ja tulosyksiköstä toiseen. Työhön liittyy opetusvelvollisuus ja valittavalla tulee olla ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.
 
Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.
 
Tehtävässä edellytetään Tartuntalain 48 § mukaista rokotussuojaa.
 
Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, sekä lain 759/2004 7 §:n 1 mom. mukainen huumausainetestiä koskeva todistus.
 
Sijaisuudessa on neljän (4) kuukauden koeaika. Sodankylä on savuton työpaikka. Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain numero 215170. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Lue alkuperäinen uutinen tästä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/sairaanhoitaja-215170-1/
Lähde: Kuntarekry
Päivitetty: 7.11.2018 22:05

Tiedostot

No content found

Linkit

No content found