Takaisin
 1.2.2019

Avoin työpaikka: Kehitysvammaohjaaja

Sodankylän sosiaalipalveluissa on haettavana 28.2.2019 klo 12.00 mennessä
 

KEHITYSVAMMAOHJAAJAN toimi kehitysvammapalveluissa

 
Ohjaajan toimen ensisijainen sijoituspaikka on kehitysvammapalveluissa Mesikämmenen asumisyksikössä.
 
Mesikämmenessä on yhdeksän asiakaspaikkaa sekä lomahoitopalvelut. Mesikämmen on tarkoitettu aikuisille kehitysvammaisille, jotka tarvitsevat hoivaa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden. Mesikämmenessä työskentelee kahdeksan kehitysvammaohjaajaa ja sairaanhoitaja. Asumisyksikkö vastaa koko Ahopolun asumisyhteisön 30 asukkaan yövalvonnasta ja turvahälytysten vastaanotosta. Työ on kolmivuorotyötä.
 
Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 272/2005 8 §:n mukainen pätevyys (lähihoitajan tutkinto). Valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 759/2004 7§:n 1 mom. mukainen huumausainetestiä koskeva todistus työhön otettaessa. Toimissa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Eduksi katsotaan työkokemus kehitysvammaisten kanssa työskentelystä. Hakijoilta odotamme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä oman työn kehittämishalukkuutta.
 
Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain: 214936. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.
 
Organisaation kuvaus Sodankylä on 8600 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyh-teyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tuntu-rimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin erilaisissa kulttuuritapahtumissa.
 
Sodankylän kunta on savuton työpaikka.

Lue alkuperäinen uutinen tästä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kehitysvammaohjaaja-214936-1/
Lähde: Kuntarekry
Päivitetty: 7.11.2018 22:05

Tiedostot

No content found

Linkit

No content found