Takaisin
 7.1.2019

Avoimet työpaikat: Terveyskeskuslääkäri (2)

Sodankylän terveyskeskuksessa on haettavana 25.1.2019 klo 12.00 mennessä

KAKSI TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN VIRKAA 1.5.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Uusi moderni Sodankylän hyvinvointikeskus avaa ovensa tammikuussa 2020. Hyvinvointikeskukseen sijoittuvat nykyisen terveyskeskuksen toiminnot, hammashoitola, perhekeskus, sosiaalipalveluita, työterveyshuolto Lappica ja laboratorio Nordlab. Vahvistamme palveluitamme monella sektorilla mm laajentamalla lääkäreiden virkapohjaa kahdeksaan vakanssiin.

Uudet tilat ovat parhaillaan rakentumassa ja vanhakin on toimiva ja hyvin varusteltu. Väestövastuuta ei ole. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa terveyskeskuslääkärin työtä hyvässä ilmapiirissä, myös omat toivomukset ja osaaminen huomioidaan. Teemme omana toimintana GI-kanavan tähystyksiä ja rasitus-EKG-tutkimuksia. Terveyskeskuksessa käy säännöllisesti kardiologi, radiologi ja psykiatri. Tiloissamme toimii kuntouttava vuodeosasto sekä laboratorio ja röntgen. Etäyhteyksien avulla kattavat konsultaatio- ja kouluttautumismahdollisuudet. Potilastietojärjestelmänä Pegasos.

Terveyskeskuksessamme toimii päivystys päivittäin 8-21, päivystystaakka kohtuullinen. Meillä on toimiva ja innokas päivystysrinki joten päivystysvuorojen tekeminen virka-ajan ulkopuolella neuvoteltavissa. Rohkaisemme työntekijöitä kouluttautumaan ja kehittämään aktiivisesti työtään ja toimintatapojaan, toimimme myös aktiivisessa yhteistyössä alueen erikoissairaanhoidon sekä paikallisten kuntien kanssa kehittäen väestön palveluja.

Kelpoisuusehtona virkaan on Suomessa laillistettu lääkäri. Palkkaus määräytyy kunnallisen lääkärisopimuksen mukaisesti. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä
lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista
rokotussuojaa. Sodankylässä tehdään tartuntalain mukainen selvitys kaikille sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville.

Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain 210541. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.


Lue alkuperäinen uutinen tästä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/210541
Lähde: Kuntarekry
Päivitetty: 7.11.2018 22:05

Tiedostot

No content found

Linkit

No content found