Takaisin
 14.12.2018
uutiskuva

​Miksi sie muutit Sodankylään, entäpä miksi täältä pois? – Sodankylän kunta kerää tietoja kuntaan muuttaneilta ja poismuuttaneilta sähköisellä kyselyllä

Sodankylän kunnan viestintätiimi on postittanut joulukuun ensimmäisellä viikolla yli 1400 kirjettä kuntaan viimeisen viiden vuoden aikana muuttaneille ja täältä poismuuttaneille kuntalaisille. Kunta kerää kokemustietoa uusilta ja vanhoilta kuntalaisilta kunnan viestinnän kehittämistä varten.

Molemmat kyselyt on julkaistu kunnan kotisivuille osoitteessa www.sodankyla.fi. Kyselyiden tuloksia tullaan käyttämään kunnan markkinoinnissa, viestinnässä ja kehittämistyössä. Ensimmäinen kysely on suunnattu uusille kuntalaisille. "Miksi sie muut Sodankylään" –kyselyssä halutaan kuntalaisilta kerätä arvokasta tietoa Sodankylään muuttamisen syistä, sekä siitä kuinka uudet kuntalaiset ovat Sodankylässä viihtyneet.  

Toinen kysely, "Miksi sie lähit pois Sodankylästä?", on suunnattu Sodankylästä viimeisen viiden vuoden aikana poismuuttaneille kuntalaisille. Sodankylän kunnalle on tärkeää, että kuntalaiset viihtyvät kotikunnassaan, minkä vuoksi kyselyllä halutaan selvittää, mitkä asiat ovat vaikuttaneet kuntalaisen poismuuttoon.

Molemmat kyselyt ovat avoinna 1-31.12.2018. Kaikkien kyselyyn yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken arvotaan neljä kappaletta lippupaketteja Sodankylän elokuvajuhlille kesälle 2019. 

Miksi sie muutit Sodankylään? 

Miksi sie lähit Sodankylästä? 


Päivitetty: 7.11.2018 22:05

Tiedostot

No content found

Linkit

No content found