Takaisin
 3.12.2018

Avoin työpaikka: Lähihoitaja

Sodankylän perusturvalautakunta hakee Ansajokoksen kuntoutumisyksikköön 30.12.2018 klo 16.00 mennessä

Lähihoitajaa

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 272/2005 8 §:n mukainen pätevyys (lähihoitajan tutkinto). Toimet ovat kunnan yhteisiä ja henkilöstöltä edellytetään joustavuutta siirtyä työ- ja tulosyksiköstä toiseen. Hakijalta odotamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä oman työn kehittämishalukkuutta. Arvostamme osaamista ja kokemusta mielenterveyskuntoutujien ohjaustyöstä sekä innostunutta, asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta.

Lähihoitajan toimen ensisijainen sijoituspaikka on Ansajokoksen kuntoutumisyksikössä. Ansajokoksen kuntoutumisyksikkö on siirtymässä uusiin tiloihin helmikuun 2019 alussa. Uusissa tiloissa asiakaspaikkoja on 14. Ansajokoksen kuntoutumisyksikkö on tarkoitettu aikuisille mielenterveyskuntoutujille, jotka tarvitsevat tukea ja ohjausta päivittäisissä toiminnoissa sekä hoivaa ja huolenpitoa. Työhön kuuluu myös ryhmänohjaamista. Ansajokoksen kuntoutumisyksikössä työskentelee viisi lähihoitajaa sekä sairaanhoitaja. Työn on tällä hetkellä kaksivuorotyötä, mutta voi tulevaisuudessa muuttua kolmivuorotyöksi.

Työntekijällä tulee olla ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät Kvtes:n mukaan. Valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 759/2004 7§:n 1 mom. mukainen huumausainetestiä koskeva todistus työhön otettaessa. Toimessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi - palvelun kautta, työavain: 206523. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Haastattelut järjestetään torstaina 3.1.2019, tarkempi ajankohta ilmoitetaan haastatteluun kutsuttaville.

Ansajokoksen kuntoutumisyksikön esimies Saara Anneberg p.040 1784774

www.sodankyla.fi


Lue alkuperäinen uutinen tästä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/206523
Lähde: Kuntarekry
Päivitetty: 7.11.2018 22:05

Tiedostot

No content found

Linkit

No content found