Takaisin
 2.8.2022
uutiskuva

Kylälaakson maankäytön suunnitelmasta yleisötilaisuus

​Sodankylän kunta järjestää yleisötilaisuuden Kylälaakson alueen kehittämisestä keskiviikkona 17.8.2022 klo 17-18.30 Sodankylän kunnantalon valtuustosalissa. Tilaisuuteen on myös mahdollisuus osallistua etänä verkossa Teams-sovelluksella.

Kunta on laatinut Kylälaaksoon ikääntyneiden tarpeet huomioivaa maankäytön suunnitelmaa, jonka tavoitteena on luoda selkeä visio ikä- ja muistiystävällisestä elinympäristöstä sijainniltaan keskeiselle paikalle Sodankylän kuntakeskuksessa.

Maankäyttöluonnos on laadittu toukokuussa järjestetyn kyselyn ja keskustelutilaisuuden pohjalta, jolloin kolmesta vaihtoehdosta valittiin lopulliseksi versioksi laadittava "SYDÄN"-maankäyttöratkaisu.

Luonnos maankäyttöratkaisusta esitellään tässä tilaisuudessa. Tilaisuudessa saadun palautteen pohjalta luonnos tarkistetaan lopulliseksi suunnitelmaksi.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Kylälaakson maankäytön suunnitelma on osa Sodankylän kunnan ja Ympäristöministeriön rahoittamaa "Yhdessä ikääntyen, hyvinvointia edistävä asuminen Sodankylässä" -hanketta. Maankäytön suunnitteluosiosta vastaa arkkitehtitoimisto Jarmo Lokio Oy. 

Liity tilaisuuteen napsauttamalla tästä

Ohjeet Teams-verkkotilaisuuteen liittyjälle:

  • Klikkaa Teams-linkkiä liittyäksesi kokoukseen.
  • Tietokoneella voit liittyä kokoukseen selaimen kautta, jolloin sinun ei tarvitse kirjautua. Mikäli sinulla on Teams-työpöytäsovellus, voit liittyä kokoukseen myös sen kautta. Mobiililaitteella liittyminen vaatii Teams-sovelluksen lataamisen.
  • Pidä mikrofoni mykistettynä, kun tilaisuudessa on esitys käynnissä tai joku muu puhuu.
  • Puheenvuoroa voi pyytää Teamsin "käsi"-toiminnolla. Käden kuva löytyy yläpalkista. Kommentteja voi kirjoittaa myös chattiin.
  • Teams-etiketti kerrataan myös tilaisuuden alussa.
  • Kokouksesta poistutaan punaista luuria painamalla.

Lisätietoja:

Anitta Mikkola
Projektipäällikkö
040-1520823
anitta.mikkola@sodankyla.fi

Jarmo Lokio
Arkkitehti
044-7002155
jarmo.lokio@lokio.fi

Päivitetty: 7.11.2018 22:05