Takaisin
 30.5.2022

Avoin työpaikka: Kehitysvammaohjaaja - Tehostetun palveluasumisen yksikkö Mesikämmen

Sodankylän sosiaalipalveluissa on haettavana 18.7.2022 klo 12.00 mennessä

KEHITYSVAMMAOHJAAJAN TOIMI

Kehitysvammaohjaajan sijoituspaikka on tehostetun palveluasumisen yksikkö Mesikämmen. Yksikössä on yhdeksän asiakaspaikkaa sekä lomahoitopalvelut. Mesikämmen on tarkoitettu aikuisille kehitysvammaisille, jotka tarvitsevat hoivaa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden. Yksikössä työskentelee kahdeksan kehitysvammaohjaajaa ja vastaava sairaanhoitaja. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 272/2005 8 §:n mukainen pätevyys (lähihoitajan tutkinto). Tehtävässä edellytetään Tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Toimet ovat kunnan yhteisiä ja henkilöstöltä edellytetään joustavuutta siirtyä työ- ja tulosyksiköstä toiseen. Työhön liittyy opetusvelvollisuus. Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät SOTE sopimuksen mukaan. Toimeen valitulle maksetaan rekrytointilisä 200 € / kk 31.12.2022 saakka.

Eduksi katsotaan työkokemus kehitysvammaisten kanssa työskentelystä. Arvostamme asiakaslähtöistä, asiakkaan toimintakykyä edistävää työotetta ja yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä oman työn kehittämishalukkuutta.

Työntekijällä on yksikössämme mahdollisuus vaikuttaa oman työvuorolistan suunnitteluun. Tarjoamme mahdollisuuden käyttää E-passia sekä avustamme asunnon etsinnässä. Oletko sinä etsimämme henkilö iloiseen ja kehittyvään työyhteisöön?

Valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 759/2004 7§:n 1 mom. mukainen huumausainetestiä koskeva todistus työhön otettaessa. Toimessa on 6 kk koeaika.

Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain 445672. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Haastattelut järjestetään 21.7.2022, tarkempi ajankohta ilmoitetaan haastatteluun kutsuttaville.

Organisaation kuvaus

Sodankylä on noin 8300 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin kulttuuritapahtumissa.

Sodankylän kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja: www. sodankyla.fi ja www. visitsodankyla.fi

Yhteystiedot
Kehitysvammapalveluiden esimies Kaija Tyni p. 040 1834504 tai sosiaaliohjaaja Satu Penttinen p. 040 1636445


Lue alkuperäinen uutinen tästä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kehitysvammaohjaaja-445672/
Lähde: Kuntarekry
Päivitetty: 7.11.2018 22:05