Takaisin
 3.5.2022
uutiskuva

Avoin työpaikka: Viestinnän asiantuntija

​Oletko monipuolinen viestinnän osaaja? Syntyvätkö käsissäsi niin perinteiset tiedotteet kuin luovat sosiaalisen median sisällötkin? Jos vastasit kyllä, ehkä olet etsimämme viestinnän asiantuntija! 

Sodankylän kunta hakee viestinnän asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.  

Viestinnän asiantuntijana suunnittelet, kehität, koordinoit ja toteutat Sodankylän kunnan viestintää. Tehtävänkuva on monipuolinen ja mielenkiintoinen, jossa pääset vastaamaan sekä viestinnän laajemmista linjoista että käytännönläheisestä viestinnän toteuttamisesta. Arvostamme proaktiivista otetta kunnan viestinnän kehittämiseen.  

Sodankylän kunnan viestinnässä tulisi jatkossa korostua erityisesti viestintä imago-, asukas- ja elinkeinomarkkinoinnin näkökulmasta. Myös kuntalaisosallisuuden ja asiakastyytyväisyyden kehittäminen sekä valmistelussa ja päätöksenteossa olevien asioiden avoin ja aktiivinen tiedottaminen korostuvat kunnan menestymisen kannalta. 

Viestinnän asiantuntijan pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat: 

  • kuntalaisviestinnän ja tiedottamisen koordinointi ja kehittäminen (valmistelu-, päätös- ja palveluviestintä kuntalaisille)
  • kuntamarkkinoinnin koordinointi ja kehittäminen (asukas-, elinkeino- ja rekrytointimarkkinointi)
  • kuntalaisosallisuuden kehittäminen 
  • kunnan kotisivujen ja sosiaalisen median kanavien sisällöntuotanto ja ylläpito (kotisivujamme uusitaan parhaillaan ja uusi sivusto on tarkoitus julkaista elokuussa 2022) 
  • viestintämateriaalien ja ilmoitusten taittotyö 
  • kriisiviestinnässä kunnan johdon / viranhaltijoiden tukeminen ja viestintätoimenpiteistä vastaaminen 

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä viestinnän eri keinojen ja kanavien monipuolista hallintaa. Valinnassa painotamme osaamista sosiaalisen median sisällöntuotannosta. 

Toivomme, että olet oma-aloitteinen, pystyt hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia ja että omaat erinomaiset yhteistyötaidot. Tehtävässä on eduksi, jos osaat kuvata ja editoida yksinkertaisia videoita sekä osaat ottaa haltuun erilaisia julkaisujärjestelmiä (esim. WordPress ja Sharepoint). Tärkeintä on kuitenkin kyky ja halu oppia uutta ja tarttua erilaisiin tehtäviin. 

Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan, jossa saat vaikuttaa kunnan viestintään sekä tuottaa innostavia ja luovia viestinnän sisältöjä. Tarjoamme mm. kattavat työterveyspalvelut ja ePassi-palvelun työntekijöidemme työhyvinvoinnin tukemiseksi. 

Työaika 36,25 h/vk (liukuva toimistotyöaika). 

Koeaika 6 kk.  

Työ alkaa elokuussa 2022 tai sopimuksen mukaan. 

Palkkaus määräytyy KVTES:n ja kunnan työnvaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. 

Kiinnostuitko? Jätä hakemus 18.5.2022 klo 16 mennessä Kuntarekry.fi-palvelun kautta (työavain 437249).
Halutessasi voit liittää hakemukseen viestintään ja markkinointiin liittyviä työnäytteitä.  

Hyödynnämme rekrytoinnin osana videorekrytointia. Haastattelut järjestetään viikolla 22.  

Lisätietoja antavat:

Kehitysjohtaja Ari Pesonen, ari.pesonen@sodankyla.fi, puh. 040 769 5950 
Viestinnän asiantuntija Lotta Seuri, lotta.seuri@sodankyla.fi, puh. 040 801 9445 

Tutustu Sodankylään paikkakuntana esittemme avulla.


Päivitetty: 7.11.2018 22:05