Takaisin
 10.5.2022
uutiskuva

Avoin virka: Kunnanjohtaja, hakuaikaa jatkettu

Sodankylän kunta hakee kokenutta ja tulevaisuuteen suuntaavaa kunnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Haemme kunnanjohtajaksi ja kunnan keulakuvaksi yhteistyökykyistä johtajaa, joka on kuntatalouden ja elinvoiman kehittämisen ammattilainen.  

Kunnanjohtajanamme kehität kuntaorganisaatiota ja elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä. Vastaat osaltasi Sodankylän vetovoiman ja pitovoiman lisäämisestä. Vahvistat kunnan menestymisen edellytyksiä myös kulttuurin ja matkailun osalta. 

 

Johtajana olet luotettava, yhteistyötaitoinen ja esiintymiskykyinen. Johdat jämäkästi esimerkilläsi, olet helposti lähestyttävä ja pystyt luomaan verkostoja sekä paikallisesti että valtakunnallisesti. 

Virkaan valittavalta edellytetään virkaan soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta, hyvää kunnallishallinnon ja -talouden osaamista, käytännön kokemusta johtotehtävistä sekä riittävää elinkeinoelämän ja julkisen sektorin tuntemusta. 

Arvostamme lisäksi hyvää kielitaitoa, yhteiskuntasuhteita ja yhteistyökykyä kunnan sidosryhmien kanssa. Arvostamme myös kokemusta muutosjohtamisesta. 

Hakemukset tulee toimittaa 10.6.2022 klo 15 mennessä Kuntarekry.fi –palvelun kautta (työavain 432023). 

Virassa noudatetaan koeaikaa, josta valtuusto päättää valinnan yhteydessä. Virkaan valitun on ennen virkavaalin vahvistamista toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä lain 759/2004 mukainen huumausainetestiä koskeva todistus.  

Lisätietoja tehtävästä antavat: 
kunnanhallituksen pj. Tuula Annala, p. 044 293 4595 
entinen kunnanjohtaja Petri Härkönen, p. 040 177 5069 
Mercuri Urval konsultti Juha Laurila, p. 044 975 7848 

Tutustu hakuilmoitukseen tarkemmin osoitteessa www.kuntarekry.fi. 

Sodankylä on rohkea, yhteisöllinen ja utelias Lapin tähtikunta, joka sijaitsee ihanteellisesti keskeisellä paikalla, lyhyiden välimatkojen päässä kaikista Lapin kohteista. Sodankylä tarjoaa kattavat palvelut asukkailleen ja matkailijoille sekä loistavat mahdollisuudet yritystoiminnalle. Luontaiselinkeinoilla, kuten porotaloudella ja kalastuksella on pitkät perinteet Sodankylässä. Sodankylässä sijaitsevat mm. Kevitsan kaivos, Luoston ja Kakslauttasen matkailukeskukset, Urho Kekkosen ja Pyhä-Luoston kansallispuistot sekä lukuisia muita matkailu- ja kulttuurinähtävyyksiä. Harrastusmahdollisuudet ovat erinomaiset; liikunta-, kulttuuri- sekä luonto- ja eräaktiviteetteja on jokaiseen makuun. Sodankylässä järjestetään myös maailmankuulut Sodankylän elokuvajuhlat, ja muita upeita tapahtumia. Sodankylässä vallitsee lämminhenkinen #miesydänsodankylä -tunnelma. 

Sodankylän kunta on savuton, tuoksuton ja päihteetön työpaikka.  


Lue alkuperäinen uutinen tästä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kunnanjohtaja-432023/
Päivitetty: 7.11.2018 22:05