Takaisin
 24.2.2022

Sodankylän kunnanjohtaja Petri Härkönen siirtyy uusiin tehtäviin

​Sodankylän kunnanjohtaja Petri Härkönen on jättänyt 24.2.2022 eronpyyntönsä. Härkönen siirtyy Kakslauttanen Arctic Resort Oy:n toimitusjohtajaksi. Härkönen jatkaa kunnanjohtajan tehtävässä huhtikuun loppuun asti.

- Jussi Eiramo tarjosi minulle tilaisuuden, jollaista ei tule vastaan kuin kerran elämässä, ja johon en voinut olla tarttumatta. Edessäni on mielenkiintoinen tehtävä matkailupalveluiden operatiivisessa johtamisessa ja kehittämisessä, Sodankylän suurimman veronmaksajan leivissä, Härkönen kertoo.

- Kiitän henkilöstöä tästä lyhyestä yhteistyöstä. Kiitän myös sodankyläläisiä tuesta, josta ei ole ollut puutetta. Kiitän myös päättäjiä myönteisestä ilmapiiristä ja hyvästä yhteistyöstä. Sodankylä on hieno kunta, joka tulee menestymään tulevaisuudessa.

- Erityisesti haluan kiittää kunnanhallituksen puheenjohtajina toimineita Tuula Annalaa ja Mikko Pyhäjärveä yhteistyöstä. Meistä on tullut ystäviä. Kunnan edunvalvonnan kannalta myös Veikko Virtasella on ollut ratkaiseva merkitys. Sanoisin, että silläkin saralla saatiin paljon aikaan, Härkönen sanoo.

- Jään asumaan Sodankylään ja sodankyläläiseksi.

Sodankylän kunnanhallituksen puheenjohtaja Tuula Annala kertoo olevansa surullinen ja pettynyt Härkösen päätöksestä.

- Härkönen on osaava johtaja ja hän on tehnyt työtä Sodankylässä suurella sydämellä ja tarttunut oikeisiin asioihin kunnan taloutta, palveluita, elinvoimaa ja tulevaisuutta ajatellen. Härkönen on kunnanjohtajana nauttinut laajasti kunnan asukkaiden ja päättäjien luottamusta. Lähtö on menetys Sodankylälle, Annala kommentoi.

Lisätiedot

Kunnanjohtaja Petri Härkönen
040 177 5069
petri.harkonen@sodankyla.fi

Kunnanhallituksen puheenjohtaja
Tuula Annala 
044 293 4595
tuula.annala@sodankyla.fi


Päivitetty: 7.11.2018 22:05