Takaisin
 1.9.2021

Avoin työpaikka: Lähihoitaja kotihoitoon

Sodankylän perusturvalautakunta hakee vanhustyöhön 28.9.2021 klo 12.00 mennessä LÄHIHOITAJAA kotihoitoon


Hakuaikaa on jatkettu.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on mielenkiintoista, monipuolista, itsenäistä, vaihtelevaa ja vastuullista hoitotyötä kannustavassa työyhteisössä. Lähihoitajat toimivat työryhmän jäseninä noudattaen asiakkaan hoito-, palvelu- ja kuntoutussuunnitelmaa. Oletko sinä etsimämme henkilö iloiseen, positiiviseen ja kehittyvään työyhteisöön.? Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on sosiaali- ja terveysalan tutkinto. Työtehtävässä noudatetaan jaksotyöaikaa.

Eduksi katsomme työkokemuksen ja kokonaisnäkemyksen vanhustyöstä, erityisesti kotihoidosta. Hakijoilta odotamme aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen sekä joustavaa, päättäväistä, kehittämismyönteistä ja lämmintä työotetta. Arvostamme asiakaslähtöistä, asiakkaan toimintakykyä edistävää työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä kykyä toimia itsenäisesti.

Kaikki kunnan toimet ovat yhteisiä ja henkilöstöltä edellytetään joustavuutta siirtyä työ- ja tulosyksiköstä toiseen. Työhön liittyy opetusvelvollisuus ja valittavalla tulee olla ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Tehtävässä edellytetään Tartuntalain 48 § mukaista rokotussuojaa. Valitun tulee ennen toimen vastaanotta-mista toimittaa hyväksyttävä lääkärin todistus terveydentilastaan sekä lain 759/2004 7 §:n 1 mom. mukainen huumausainetestiä koskeva todistus.

Toimessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Sodankylän kunta on savuton, päihteetön ja hajusteeton työpaikka.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen! Käy vilkaisemassa millainen työpaikka meillä on tarjolla: https://www.youtube.com/watch?v=31F11WMgpI4

Lisätietoja antavat kotihoidon vs. osastonhoitaja Sini Veikanmaa 040 522 3009

Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain 378611. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

HAKUAIKA: 12.8.2021 - 28.9.2021 klo 12.00
PALKKAUS: KVTES
PALVELUSSUHTEEN TYYPPI: Vakinainen
TYÖ ALKAA: Sopimuksen mukaan
YHTEYSTIEDOT: Kotihoidon vs. osastonhoitaja Sini Veikanmaa puh. 040 522 3009


Lue alkuperäinen uutinen tästä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/lahihoitaja-kotihoito-378611-1/
Päivitetty: 7.11.2018 22:05

 Ajankohtaista