Takaisin
 30.6.2021

Avoin työpaikka: Lähihoitajan sijaisuus kotihoidossa

Sodankylän vanhustyön kotihoidossa on haettavana 27.7.2021 klo 12.00 mennessä lähihoitajan sijaisuus.

Hakuaikaa on jatkettu.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on mielenkiintoista, monipuolista, itsenäistä, vaihtelevaa ja vastuullista hoitotyötä kannustavassa työyhteisössä. Lähihoitajat toimivat työryhmän jäseninä noudattaen asiakkaan hoito-, palvelu- ja kuntoutussuunnitelmaa. Oletko sinä etsimämme henkilö iloiseen, positiiviseen ja kehittyvään työyhteisöön?

Kelpoisuusehtona lähihoitajan sijaisuuteen on sosiaali- ja terveysalan tutkinto. Työtehtävässä noudatetaan jaksotyöaikaa siten, että työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä. Työn aloitus 28.6.2021 tai sopimuksen mukaan, sijaisuuden kesto on 7.5.2022 saakka.

Eduksi katsomme työkokemuksen vanhustyöstä, erityisesti kotihoidosta, mutta muukin työkokemus otetaan huomioon. Asenne ratkaisee! Hakijoilta odotamme oman työn kehittämishalukkuutta, hyviä vuorovaikutus-, työyhteisötaitoja ja kykyä toimia itsenäisesti. Arvostamme asiakaslähtöistä, asiakkaan toimintakykyä edistävää työotetta.

Kaikki kunnan toimet ovat yhteisiä ja henkilöstöltä edellytetään joustavuutta siirtyä työ- ja tulosyksiköstä toiseen. Työhön liittyy opetusvelvollisuus ja valittavalla tulee olla ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Sijaisuudessa on 3 kk koeaika.

Sodankylän kunta on savuton, päihteetön ja hajusteeton työpaikka.

Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain 356701. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen!
Käy vilkaisemassa millainen työpaikka meillä on tarjolla: https://www.youtube.com/watch?v=31F11WMgpI4


Lue alkuperäinen uutinen tästä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/lahihoitajan-sijaisuus-kotihoidossa-356701/
Lähde: Kuntarekry
Päivitetty: 7.11.2018 22:05