Takaisin
 9.6.2021

Avoin työpaikka: Kaksi kehitysvammaohjaajan tointa

Sodankylän sosiaalipalveluissa on haettavana 8.7.2021 klo 12.00 mennessä

kaksi kehitysvammaohjaajan tointa

Toinen toimesta on yötyötä ja toinen on pääsääntöisesti yötyötä

Kehitysvammaohjaajan sijoituspaikka on tehostetun palveluasumisen yksikkö Mesikämmen. Yksikössä on yhdeksän asiakaspaikkaa sekä lomahoitopalvelut. Mesikämmen on tarkoitettu aikuisille kehitysvammaisille, jotka tarvitsevat hoivaa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden. Yksikössä työskentelee kahdeksan kehitysvammaohjaajaa kolmivuorotyössä ja vastaava sairaanhoitaja. Mesikämmen vastaa koko Ahopolun asumisyhteisön 23 asukkaan yövalvonnasta ja turvahälytysten vastaanotosta.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 272/2005 8 §:n mukainen pätevyys (lähihoitajan tutkinto). Toimet ovat kunnan yhteisiä ja henkilöstöltä edellytetään joustavuutta siirtyä työ- ja tulosyksiköstä toiseen. Valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 759/2004 7§:n 1 mom. mukainen huumausainetestiä koskeva todistus työhön otettaessa. Toimessa on 6 kk koeaika.

Eduksi katsotaan työkokemus kehitysvammaisten kanssa työskentelystä. Hakijoilta odotamme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä oman työn kehittämishalukkuutta.

Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain: 369969. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Organisaation kuvaus

Sodankylä on noin 8000 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin kulttuuritapahtumissa.

Sodankylän kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja: www. sodankyla.fi ja www. visitsodankyla.fi

Yhteystiedot

Sosiaaliohjaaja Satu Penttinen p. 040 163 6445


Lue alkuperäinen uutinen tästä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kehitysvammaohjaaja-369969-1/
Lähde: Kuntarekry
Päivitetty: 7.11.2018 22:05