Takaisin
 8.6.2021

Sodankylässä kaikki tänä vuonna 50 vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat voivat ilmoittautua koronarokotusjonoon keskiviikosta 9.6.2021 alkaen

Sodankylän koronarokotusjonoon voivat keskiviikosta 9.6.2021 alkaen ilmoittautua kaikki tänä vuonna 50 vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat.  Lisäksi rokotusjonoon voivat edelleen ilmoittautua myös riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluvat kuntalaiset.

Koronarokotusaikoja jaetaan rokotusjärjestyksen ja kullekin ryhmälle soveltuvan rokotteen saatavuuden mukaisesti. Rokotusvuorossa olevat voivat varata ajan soittamalla Hyvinvointikeskus Sopukan ajanvarausnumeroon; arkisin klo 8-14, puh. 020 692 884.

Mikäli ajanvarausnumero on varattu, ohjeistetaan asiakasta jättämään takaisinsoittopyyntö. Takaisinsoittopyyntöä jättäessä on tärkeää, että asiakas valitsee asioinnin syyksi koronarokotuksen (valitse numero 4); tällöin asiakkaalle soitetaan takaisin 2 vuorokauden sisällä ja hänelle annetaan rokotusaika tai sijoitetaan rokotusjonoon. Ajanvarauksen ruuhkautuessa, takaisinsoittoaika voi venyä pidemmäksi kuin 2 vrk. Rokotusjonossa oleville soitetaan, kun heille soveltuvia rokotteita on saatavana ja rokotusaika voidaan antaa.

Huom: Rokoteajanvaraukseen ei tule soittaa, mikäli ei kuulu rokotusvuorossa olevaan ikäryhmään tai riskiryhmiin.

Sodankylän kunta avaa lähiaikoina koronarokotusten sähköisen ajanvarauksen, ajanvarausjärjestelmän käyttöönotosta tiedotetaan erikseen.

Päivitetty: 7.11.2018 22:05