Takaisin
 14.5.2021
uutiskuva

Lapin Jätehuolto kuntayhtymän ecoKIERROS sekä ecoNOUTO kiertävät Lapissa

Lapin jätehuolto tiedottaa:

Kotitalouksille tarkoitettu keräyskierros kiertää yhdeksässä Lapin kunnassa 7.6.-8.7.2021.
Lapin Jätehuolto kuntayhtymä Lapecon vuosittainen ecoKIERROS sekä ecoNOUTO kiertävät tänäkin vuonna toimialueen kunnissa: Enontekiö, Inari, Kittilä, Muonio, Pelkosenniemi, Salla, Savukoski, Sodankylä ja Kemi-järvi. Ecokierroksen pysähdyspaikat ja -ajat voi tarkistaa Lapecon asiakaspalvelusta tai kuntayhtymän netti-sivuilta osoitteesta www.lapeco.fi.

Kierrokselle kodin eri jätejakeita sekä UFF:n lahjoitukset!
ecoKIERROKSELLA vastaanotetaan maksutta kotitalouksien vaaralliset jätteet, sähkölaiteromut, metalliromut, lajittelemattomat jätteet sekä kaatopaikkajätteet ja UFF:n keräykseen soveltuvat lahjoitukset. Kierrokselle toimitettavat jätteet tulee luovuttaa suoraan keräysautoon aikataulussa ilmoitettuun aikaan. Mitään jätteitä ei saa jättää pysähdyspaikalle etu- tai jälkikäteen. Kierroksella vastaanotettava maksimimäärä on 1 henkilöauton peräkärry/kotitalous. Kuntayhtymä kehottaa tutustumaan hyvissä ajoin lajittelu- ja pakkausohjeisiin, jotta jätteiden vastaanotto olisi pysähdyspaikalla vaivatonta.
 
Tilaa ecoNOUTO 21.5.2021 mennessä!
ecoKIERROKSEN lisäksi jo useana kesänä kuntayhtymältä on voinut tilata erillisen maksuttoman noudon suurikokoiselle metalliromulle sekä romuajoneuvoille. Nouto tulee tilata 21.5.2021 mennessä Lapecon nettisivuilta löytyvällä sähköisellä lomakkeella: https://lapeco.fi/jatehuolto/econouto/tilaa-econouto tai soittamalla Lapecon asiakaspalveluun, puh. 040 - 3511 771 arkisin klo 9.00 - 15.30 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@lapeco.fi.

ecoKIERROS ja ecoNOUTO –palvelut ovat jätehuollon perusmaksuilla tuotettavia jätehuoltopalveluita, joiden tarkoitus on helpottaa erityisesti pitkien etäisyyksien lappilaisten sekä vapaa-ajan asukkaiden jätehuollon järjestämistä.


Päivitetty: 7.11.2018 22:05