Takaisin
 3.5.2021

Sodankylän koronarokotusajanvarauksessa ruuhkaa; takaisinsoittoaika voi venyä, mutta kaikkiin ollaan yhteydessä

Maanantaista 3.5.2021 klo 8 alkaen Sodankylän kunnan rokotusaikojen ajanvarausjonoon on voinut ilmoittautua yli 70 vuotiaiden ja riskiryhmiin kuuluvien lisäksi kaikki perusterveet 60-69-vuotiaat. Rokotusajanvaraus ruuhkautui ajanvarauksen auettua ja tällä hetkellä ajanvarauksessa on noin 300 takaisinsoittopyyntöä.

Takaisinsoittojonoa puretaan koko ajan ja kaikkiin takaisinsoittopyynnön jättäneisiin ollaan yhteydessä. Asiakkaalle siis soitetaan takaisin ja hänelle annetaan rokotusaika tai hänet sijoitetaan rokotusjonoon. Takaisinsoitot pyritään tekemään 2 vuorokauden sisällä soitosta, mutta ajanvarauksen ruuhkautumisen vuoksi takaisinsoittoa voi joutua odottelemaan pidempään.

Mikäli takaisinsoittoa ei saa noin 5 päivän sisällä, kannattaa olla uudestaan yhteydessä ajanvarausnumeroon. 

***

Koronarokotusten ajanvaraus 020 692 884, arkisin klo 8-14
Mikäli ajanvarausnumero on varattu, ohjeistetaan asiakasta jättämään takaisinsoittopyyntö. Takaisinsoittopyyntöä jättäessä on tärkeää, että asiakas valitsee asioinnin syyksi koronarokotuksen (valitse numero 4); tällöin asiakkaalle soitetaan takaisin ja hänelle annetaan rokotusaika tai sijoitetaan rokotusjonoon. Takaisinsoitto pyritään tekemään 2 vuorokauden sisällä, mutta ajanvarauksen ruuhkautumisen vuoksi takaisinsoittoa voi joutua odottelemaan pidempään. Rokotusjonossa oleville soitetaan, kun heille soveltuvia rokotteita on saatavana ja rokotusaika voidaan antaa.

Huom: Rokoteajanvaraukseen ei tule soittaa, mikäli ei kuulu rokotusvuorossa olevaan ikäryhmään tai riskiryhmiin.

Päivitetty: 7.11.2018 22:05