Takaisin
 20.4.2021

Avoin työpaikka: Sosiaaliohjaajan virka

Sodankylän perhekeskuksen sosiaalipalveluissa on haettavana 11.5.2021 klo 12.00 mennessä

SOSIAALIOHJAAJAN virka
 

Organisaation kuvaus
Haemme Sodankylän perhekeskukseen sosiaaliohjaajaa. Sodankylä on reilun 8000 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Toimimme upouusissa, moderneissa tiloissa Hyvinvointikeskus Sopukassa. Vuoden 2020 alussa perustettu perhekeskus sisältää sosiaalipalvelut, kasvatus- ja perheneuvonnan, mielenterveyspalvelut ja terveysneuvonnan. Verkostoissa teemme kiinteää yhteistyötä sivistyspalveluiden, terveyttä ja hyvinvointia edistävän työn, erikoissairaanhoidon ja III sektorin toimijoiden kanssa. 

Työn kuvaus
Tehtävä sisältää työikäisille suunnattua tavoitteellista sosiaaliohjausta, palvelutarpeen arviointia, toimeentulotukityötä sekä koko perhekeskuksen palveluohjausta.Tarjoamme keskustelevan työyhteisön, esimiehen ja systeemisen työskentelymallin tuen, työpariutta, uudenaikaiset työvälineet sekä mahdollisuuksia etätyöhön.  

Kelpoisuusehdot
Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (817/2015) 3§ mukainen sosionomin pätevyys. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn. Tehtävä sisältää maahanmuuttajatyötä sekä tietojärjestelmän pääkäyttäjän tehtäviä. Kokemus em. tehtävistä luetaan eduksi.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Virkaan valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote.  Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Perusturvalautakunnalle osoitetut hakemukset, joihin on liitetty kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo, tulee toimittaa 11.5.2021 klo 12.00 mennessä Kuntarekry -palvelun kautta: työavain 356795.

 

Lisätietoja antaa:
Sosiaalityön johtaja Kati Aikio puh. 040 533 0091

Työ alkaa: Päätös

Palvelusuhteen tyyppi: Vakinainen

Palkka: KVTES

Työn luonne: Kokoaikatyö

Tehtäväalue: Sosiaalialan muut tehtävät

Rekrytoiva yksikkö: Sodankylän kunta, Perusturvapalvelut

Työnantaja: Sodankylän kunta

Kunta: Sodankylä

Työnantajakuvaus:

Sodankylä on noin 8300 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin kulttuuritapahtumissa.

Internet linkki:
www.sodankyla.fi

Päivitetty: 7.11.2018 22:05