Takaisin
 19.4.2021

​Sodankylän koronarokotejonoon ilmoittautuneita kehotetaan vastaamaan puhelimeen – puhelussa voidaan tarjota rokoteaikaa

Sodankylän koronarokotejonoihin ilmoittautuneiden kannattaa vastata nyt puhelimeen, vaikka soittajan puhelinnumeroa ei tunnistaisikaan. Rokoteaikoja jaetaan parhaillaan soittamalla jonossa oleville henkilöille. Soittoja tehdessä on havaittu, että puheluihin ei välttämättä vastata, eikä tällöin rokoteaikojakaan voida jakaa.

Kunnasta muistutetaan nyt, että kaikkien rokotejonoon ilmoittautuneiden tulisi vastata puhelimeen, jotta rokoteajat saadaan jaettua. Tällä hetkellä erityisesti kaikkien yli 70-vuotiaiden kannattaa vastata puhelimeen, sillä heille jaetaan parhaillaan rokoteaikoja viikoille 16 ja 17.

Rokoteaikoja tarjotaan 040-alkuisista numeroista. 

Sodankylässä yli 70-vuotiaat ja riskiryhmiin kuuluvat voivat varata rokoteajan ilmoittautumalla jonoon 

Yli 70-vuotiaat sekä riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluvat voivat varata ajan koronarokotukseen soittamalla Hyvinvointikeskus Sopukan ajanvarausnumeroon (puh. 020 692 884, arkisin klo 8-14). Mikäli ajanvarausnumero on varattu, ohjeistetaan asiakasta jättämään takaisinsoittopyyntö. Takaisinsoittopyyntöä jättäessä on tärkeää, että asiakas valitsee asioinnin syyksi koronarokotuksen (valitse numero 4); tällöin asiakkaalle soitetaan takaisin 2 vuorokauden sisällä ja hänelle annetaan rokotusaika tai sijoitetaan rokotusjonoon.

Rokotusjonossa oleville soitetaan sitä mukaa, kun heille soveltuvia rokotteita on saatavana ja rokotusaika voidaan antaa. 


Päivitetty: 7.11.2018 22:05