Takaisin
 1.2.2021

Avoin työpaikka: Lähihoitajan kesälomasijaisuudet

Sosiaalipalveluissa Kuntoutumisyksikkö Kiepissä ja Kehitysvammapalveluissa on haettavana

Lähihoitajan kesälomasijaisuuksia

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 272/2005 8 §:n mukainen pätevyys (lähihoitajan tutkinto). Huomioimme myös sosiaali- ja terveyden huollon muut tutkinnot sekä alan opiskelijat.

Eduksi katsomme kokemuksen mielenterveyskuntoutujien ja kehitysvammaisten kanssa työskentelystä. Odotamme hakijalta positiivista asennetta, joustavuutta, asiakaslähtöisyyttä sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja.

Kuntoutumisyksikkö Kieppi on tehostetun palveluasumisen yksikkö mielenterveyskuntoutujille, jotka tarvitsevat tukea ja ohjausta päivittäisissä toiminnoissa sekä hoivaa ja huolenpitoa. Työhön kuuluu myös ryhmänohjaamista. Työ on kolmivuorotyötä.

Kehitysvammapalveluiden ryhmäkoti Mesikämmen on tehostetun palveluasumisen yksikkö. Mesikämmen on tarkoitettu aikuisille kehitysvammaisille, jotka tarvitsevat hoivaa ja huolenpitoa ympärivuorokautisesti. Asumispaikkoja on 9 sekä yksi lomahoitohuone. Työ on kolmivuorotyötä.

Ahopolun asumisyksikön tukiasunnot ovat tarkoitettu aikuisille kehitysvammaisille, jotka tarvitsevat tukea ja ohjausta arjen toiminnoissa sekä elämänhallinnassa, mutta palvelujen ja valvonnan tarve ei ole jatkuvaa. Asukkaat asuvat itsenäisesti omissa asunnoissaan. Ahopolun asumisyksiköstä käsin tarjotaan myös suunnitelmallista kotikuntoutusta Sodankylän keskustassa omassa asunnossaan asuville kehitysvammaisille. Työ on kaksivuorotyötä.

Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät Kvtes:n mukaan.

Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi - palvelun kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Lisätietoja antaa:
Kuntoutumisyksikkö Kiepin esimies Saara Anneberg p.040 1784774, saara.anneberg@sodankyla.fi
Kehitysvammapalveluiden esimies Kaija Tyni p.040 1834504, kaija.tyni@sodankyla.fi

www.sodankyla.fi


Lue alkuperäinen uutinen tästä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/lahihoitaja-337255-1/
Lähde: Kuntarekry
Päivitetty: 7.11.2018 22:05